Prinsessa Catherinella on keino, jonka avulla hän voi vierailla julkisilla paikoilla herättämättä huomiota

Mikä hehku! Näin herttuatar Catherine edusti raskauden aikana 0:25
Katso myös: Tällaisissa tyyleissä Catherine edusti raskauden aikana

Prinsessa Catherine turvautuu tiettyyn keinoon halutessaan vierailla rauhassa julkisilla paikoilla.

Prinsessa Catherine on ollut visusti julkisuuden valokeilassa aina siitä saakka, kun hänen ja prinssi Williamin suhde paljastui kaikelle kansalle vuonna 2004.

Esimerkiksi kuninkaallisfanit ja paparazzit ovat prinsessalle nykyisin arkipäivää, eikä hän useinkaan voi piipahtaa huolettomasti julkisilla paikoilla ilman, että hänen läsnäolonsa huomioidaan. Tästä huolimatta Catherine pyrkii kuitenkin viettämään silloin tällöin aikaa julkisilla paikoilla kuin kuka tahansa tavantallaaja.

Expressen kertoo, että kirjailija Tina Brownin mukaan Catherinella on toisinaan tapana vierailla itsekseen esimerkiksi tunnetuissa museoissa ja taidegallerioissa. Prinsessa nauttii omasta ajasta julkisilla paikoilla ennen aamukahdeksaa, jotta hän herättäisi läsnäolollaan mahdollisimman vähän huomiota ja välttäisi suuret ihmismassat.

Brown kertoo The Palace Papers -kirjassaan, että Catherine käy itsekseen esimerkiksi museoissa ja taidegallerioissa pitääkseen huolta sisäisestä hyvinvoinnistaan. Taiteen tiedetään olevan lähellä prinsessan sydäntä, ja hän opiskelikin aikoinaan taidehistoriaa St Andrewsin yliopistossa.

Lue myös:

    Uusimmat