Mikael Jungner kaatui pahasti sähköpotkulaudalla – turmaraportti on karua luettavaa: "Melko lailla spooky olo"

Mikael Jungner joutui sähköpotkulautaonnettomuuden vuoksi sairaalaan –"Näinkö tyhmän asian takia pitää maksaa isoja seurauksia?" 2:42
Katso Mikael Jungnerin 7.12. tehty haastattelu skuuttiturmasta: "Näinkö tyhmän asian takia pitää maksaa isoja seurauksia?"

Mikael Jungner kertoo saaneensa taannoisen sähköpotkulautaonnettomuuden raportin luettavakseen. 

Entinen SDP:n kansanedustaja ja nykyinen Liike Nytin kaupunginvaltuutettu Mikael Jungner kertoi joulukuun alussa joutuneensa sähköpotkulautaonnettomuuteen, joka vaati sairaalahoitoa. Onnettomuus tapahtui, kun hän törmäsi auton oveen. Jungnerilla ei ollut kypärään päässään.

Sairaalassa pää kuvattiin, ja siellä näkyi pientä aivoverenvuotoa. Nyt Jungner kertoo Facebookissa saaneensa raportin turmasta, ja pari yksityiskohdan kiinnittäneen hänen huomionsa.

– Auton ovi, johon törmäsin, lähti saranoiltaan irti. Ei siis mikään ihan kevyt töytäys.

"En tiennyt kuka olen"

Turman jälkeen Jungner ajatteli, että hän olisi menettänyt tajunsa. Näin ei kuitenkaan käynyt.

– Itse kuvittelin olleeni taju kankaalla onnettomuuden jälkeen. No, ambulanssin ensihoitajat kertoivat, että ihan olin terhakkaana jalkeillani. Osallistuin jopa keskusteluun. En vain tiennyt, kuka olen, minne olen menossa ja mistä olen tulossa. Mutta sotu oli mennyt kerrasta oikein.

Jungnerin mukaan tapahtuneesta tulee hämmentävä olo.

– Tulee melko lailla spooky olo, kun on ollut tolpillaan, keskustellut ihmisten kanssa, eikä mistään tuosta ole ensimmäistäkään muistikuvaa.

Lue myös:

    Uusimmat