Mikä yhdistää häikäisevää Eva Longoriaa ja kissoja? Lue koskettava tarina

Näyttelijä Eva Longoria avautuu omasta menneisyydestään, johon kuuluivat oleellisena osana nuo itsenäiset ja viettelijän elkein tassuttelevat lemmikit – eli kissat. Täydelliset naiset -tähti paljastaa myös, millaisia kissoja hän rakastaa ja millaisia ihmisiä arvostaa.

Täydelliset naiset -televisiosarjasta tuttu, itsekin kulmakunnan kaunein katti Eva Longoria, 38, on paljastunut intohimoiseksi kissaihmiseksi.

– Olen aina samaistunut niihin (kissoihin). Kissat ovat feminiinisiä, itsenäisiä ja leikkisiä, aivan kuten me naisetkin, Longoria kuvailee Peoplen haastattelussa.

Rakkaus kissoihin onkin kytenyt Longorian sydämessä jo lapsesta saakka, sillä nuorin neljästä tyttärestä kasvoi perheessä jonka talon nurkissa tepsutteli pieniä polkuanturoita. Yksi kissa Longorian elämässä on kuitenkin ollut ylitse muiden.

– Kasvoin kissojen ympäröimänä, mutta yksi niistä oli erityinen. Sen nimi oli Cindy, Longoria muistelee.

– Se oli suorastaan perheenjäsen. Vannon, että se eli 20–25-vuotiaaksi, sillä se on jokaisessa lapsuudenkuvassani minun ja kaikkien siskojeni kanssa.

Kissat elävät tavallisesti noin 14–20-vuotiaiksi, mutta hyvin hoidettuna ja asianmukaisesti ruokittuna yli 20 vuoden ikä ei ole niinkään poikkeuksellinen.

Näyttelijä muistelee, että kun Cindy-kissasta aika jätti, äiti ei hennonut kertoa tyttärelleen totuutta.

– Olin tuolloin yliopistossa. Äitini ei kertonut, että kissani oli menehtynyt. Hän väitti, että Cindy karkasi, Longoria paljastaa.

Onko kissaa karvoihin katsominen?

Eläinrakas Eva Longoria omistaa tällä hetkellä Jinxie-nimisen maltankoiran, jonka hän on adoptoinut eläinsuojasta. Vaikka hänellä onkin nyt lemmikkikoira, on kissoilla aina paikka hänen sydämessään.

Onko Longorialla tiettyä suosikkia, mitä tulee kissarotuihin?

– Minulla ei suosikkikissarotua, mutta minulla taipumus rakastua löytökissoihin. Rakastan sekarotuisia kotikissoja ja kulkukissoja, jotka ovat sanalla sanoen selviytyjiä. Siksi arvostan ihmisiä, jotka pelastavat kissoja antaakseen niille hyvän kodin, Longoria kertoo.

– Uskon, että adoptoidut, pelastetut kissat ovat kissoista kaikista rakastavimpia ja lojaaleimpia, koska ne tietävät, että sinä pelastit niiden hengen.


Kuka muu maailmantähti on menettänyt sydämensä kissoille? Lue lisää kissarakkaista tähdistä:


AVA / Katri Koskinen

Lähteet: Peoplepets.com, Femail.com.au, Wikipedia

Kuvat: GettyImages, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja