Mika Salo julkaisi harvinaisen kuvan Mai-tyttärestään – täyttää 17 vuotta: "Olen saanut seurata kasvamistasi kauniiksi ja älykkääksi nuoreksi naiseksi"

7:45
F1-tähden formulavarusteet huutokaupattiin - Mika Salon hengen pelastanut F1-kypärä nousi yhdeksi huutokaupan helmistä

Mika Salolla on kaksi lasta. 

Entisen F1-kuski Mika Salon tytär Mai täyttää 17 vuotta. Isä julkaisi tyttärestään lapsuuskuvan Instagram-tilillään. Kuvassa Mai poseeraa kameralle aurinkolasit silmillään.

– Hyvää 17-vuotissyntymäpäivää Mai. Olen saanut seurata kasvamistasi kauniiksi ja älykkääksi nuoreksi naiseksi, se on ollut parasta elämässäni. Rakastan sinua. Ps. Kuva ei ole tältä päivältä, Salo kirjoittaa maanantaina (12.4.) julkaistun kuvan yhteyteen.

Mika Salo tyttärensä kanssa kuvassa, jonka julkaisi vuosi sitten. 

Mai syntyi vuonna 2004, hänen äitinsä on F1-tähden ex-vaimo Noriko Salo. Ex-pariskunnalla on myös Max-poika, joka syntyi vuonna 2001. 

Salo ilmoitti helmikuussa erostaan puolisostaan Henna Pihlajasta

– En seurustele enkä ole suhteessa Hennan kanssa. Ollaan erottu jo jokin aika sitten. En kommentoi asiaa enempää, Salo kirjoitti Facebookissa lauantaina 6. helmikuuta.

Pari julkisti suhteensa ensimmäisen kerran sanomalehti Keskisuomalaisen haastattelussa keväällä 2019. Pihlaja kertoi lehdelle, että he tutustuivat jo vuonna 2007.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja