Mikä on epätoivoisin teko, jonka olet tehnyt miehen vuoksi? Naiset vastaavat

MTV Lifestyle selvitti, kuinka epätoivoisiin tekoihin naiset ovat sortuneet yrittäessään hurmata miehen. Ota selvää, miten naiset vastasivat!

"Olen hieman kinkkisessä tilanteessa ja palavasti rakastunut. Haluaisin tietää, kuinka pitkälle naiset ovat yleensä valmiita menemään, jotta saavat hurmattua miehen. Mikä on epätoivoisin teko, jonka sinä olet tehnyt miehen vuoksi?", nimimerkki Sari kysyy tällä viikolla.

Näi naisraati vastasi kysymykseen:

"Hei Sari. Olen epätoivoisuuksissani tekstaillut miehelle niin villisti, että hän pelästyi ja kaikkosi. Neuvoni onkin: älä sorru epätoivoisiin tekoihin, etene vähän kerrallaan. Yksi viesti päivässä, ainakin aluksi!"
– Nainen, 28, sinkku

"Epätoivoisin: Leikkasin ja värjäsin hiukset punaisesta mustaan, ja laihdutin 6 kiloa (joita ei olisi oikeasti ollut varaa laihduttaa) miehen pyynnöstä. Iskin toisen, parisuhteessa olevan miehen haluamani miehen toiveesta, koska hän halusi kostaa jotain iskemälleni miehelle rikkomalla heidän parisuhteensa. Sanomattakin selvää, ettei suhde ”unelmamieheni” kanssa jatkunut kovin pitkään. Enkä jälkeenpäin ymmärräkään, miksi ihmeessä olin silloin niin hullaantunut tehdäkseni kaikki nämä."
Nainen, 37, naimisissa

"Olen liian innokkaalla ja vihjailevalla viestittelyllä karkottanut mahdollisuudet haluamaani mieheen. Älä siis ainakaan lähde samalle linjalle kuin minä ja lähetä liian innokkaita ja intohimoisia viestejä miehelle."
– Nainen, 28, avioliitossa

"Enpä ole kyllä koskaan tehnyt mitään erityisen dramaattista miehen vuoksi. Epätoivoisimmillani olen pommittanut miestä puheluilla ja tekstareilla turhan tiuhaan tahtiin, vastausta saamatta. Olen myös vakoillut miestä sosiaalisessa mediassa tiedonmurusten toivossa. Mitään tämän kirjaimellisempaa en kuitenkaan ole tehnyt. Epätoivolla harvoin saa aikaan positiivisia tuloksia."
Nainen, 23, avoliitossa

"Yleensä miehen mielenkiinnon saa ensimmäisellä kerralla vain pelkällä katseella. Tämän jälkeen kannattaa ottaa rennosti ja puhua hänelle oikeastaan mitä tahansa. Tärkeää on osoittaa, että olet elämäniloinen, etkä vain istu kotosalla herkkuja ahmien. Rakkauden eteen pitää tehdä paljon asioita, mutta mitään asiaa ei voi pakottaa. Jos mies on kiinnostunut sinusta kyllä hän osaa tehdä eleitä myös sinun suuntaan. Epätoivoisin tekoni olen tehnyt ehkä muutama vuosi sitten, kun järjestin kotonani bileet, jotta voisin kutsua ihastukseni sinne. Epätoivoisuus ja toiseen takertuminen eivät koskaan toimi, ellei mies ole sellainen, joka ei osaa tehdä itse yhtään mitään päätöksiä. Miehen saa yleensä alussa hurmattua hymyilemällä ja kysymällä häneltä esimerkiksi jotain erikoisia ja yllättäviä kysymyksiä. Itse en äärimmäisen epätoivoisiin tekoihin ryhtyisi, sillä jos hän ei minua muutoin huomaa, niin eiköhän muitakin ihastuttavia hurmureita maailmasta löydy."
– Nainen, 25, parisuhteessa

"Noin viitisen vuotta sitten olin todella ihastunut, eikä ihastus vastannut kunnolla tunteisiini. Käyttäydyin hieman epätoivoisesti ja typerästi, ja muun muassa menin muutaman kerran ”sattumalta” samoihin bileisiin tai keikalle, johon ihastukseni oli menossa. Tein kaiken sen mukaan, mitä ihastukseni halusi: tapasimme oikeastaan vain silloin, kun häntä huvitti. Hän kohteli minua ajoittain hyvinkin rumasti, mutta roikuin silti hänen perässään jonkin aikaa.

En osaa enää kuvitella, että käyttäytyisin niin kuin joskus ennen. Jos mies ei ole minusta kiinnostunut, on turhaa elätellä toiveita ja keksiä temppuja, joiden avulla miehen saisi ”koukkuun”. Jos mies ei ymmärrä miksi minä olisin tavoittelemisen arvoinen, se on hänen oma häpeänsä."
Nainen, 26, avoliitossa

"Vaikea sanoa, mikä mielletään epätoivoiseksi ja mikä ei. Teininä suostuin seksiin. Aika perinteistä. Lisäksi olen perunut omia tapaamisia ja menoja ollakseni miehen kanssa. Ja lisäksi sitä aina esittää aluksi, että miehen kiinnostuksen kohteet kiinnostavat myös minua, vaikka totuus on aivan toinen."
Nainen, 34, naimisissa

Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta?

Esimerkiksi näitä asioita on jo kysytty naisilta:


Entä mitä sinä haluaisit tietää miehistä?Käy esittämässä kysymyksesi!

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja