Mika Häkkinen vetäytyi koronan vuoksi tiukasti eristetystä Monacosta Ranskan-linnaansa – Marketa-vaimo julkaisi suloisia otoksia perheen lapsista

5:05
Näin Mika Häkkinen muisteli Niki Juuselan haastattelussa voittoisaa menopeliään F1-kaudelta 1998

F1-maailmanmestari Mika Häkkinen perheineen vetäytyi Ranskan-linnaansa karkuun koronakriisiä.

Formuloiden kaksinkertainen maailmanmestari Mika Häkkinen on siirtynyt perheineen Monacon tiukkoja koronarajoituksia Ranskan puolelle. Marketa-vaimon Instagram-kuvista käy nimittäin ilmi, että perhe majailee parhaillaan Häkkisen omistamassa Villaron-linnassa Ranskan puolella.

Kolmilapsinen perhe poseeraa aurinkoisissa kuvissa hulppean avoauton kera niin, että myös linna siintää taustalla.

– Onnellisuus, Marketa kirjoitti kuvatekstissä.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

Perhe siirtyi Ranskan puolelle ilmeisesti jo yli kuukausi sitten, sillä Marketa julkaisi jo huhtikuussa Ranskan tiluksilla kuvatun videon, jolla perheen tyttäret ovat patsaiden päällä ratsastuspuuhissa. Kuvatekstissä hän kertoi, että lapset käyvät kotikoulua linnassa.

Monacossa asuvat Häkkiset avioituivat joulukuussa 2016 siviilimenoin kotikonnuillaan, ja heidän avioliittonsa siunattiin vuoden 2017 alkupuolella Rovaniemellä.

Pariskunnan ensimmäinen yhteinen lapsi, tytär Ella, synty vuonna 2010. Kaksoset Lynn ja Daniel syntyivät vuonna 2014. Mika Häkkisellä on lisäksi kaksi lasta, Hugo ja Aina, liitostaanErja Häkkisen kanssa.

Hugo aloitti viime talvena varusmiespalveluksen Suomessa. Aina puolestaan asuu yhä äitinsä kanssa Monacossa.

Häkkinen ostikin Ranskan-linnan alun perin yhdessä ex-puolisonsa Erjan kanssa vuonna 2003, jonka jälkeen entinen aviopari remontoi kohdetta pieteetillä.

Nykyisellä puolisolla Marketalla paikasta ei ole pelkästään iloisia muistoja, sillä tarkemmin Provencen Callianissa linnassa syttyi tulipalo vuonna 2008. Hän oli tuolloin Häkkisen tiluksilla ystävättärensä kanssa, mutta selvisi ikävästä tilanteesta täpärästi

Marketan koira jäi kuitenkin liekkien uhriksi, kun tuli levisi 800 neliöisen talon ensimmäiseen ja toiseen kerrokseen. Vain talon pohjakerros säilyi palossa vahingoittumattomana. Sittemmin hulppea huvila on kuitenkin entisöity aiempaan loistoonsa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja