Häkkisen naisystävä pelastui liekeistä täpärästi

Varhain lauantai-aamuna Mika Häkkisen Ranskan-linnassa syttynyt tulipalo tuhosi suurimman osan kaksinkertaisen maailmanmestarin luksuslukaalista. Liekkeihin meinasi jäädä myös Häkkisen uusi naisystävä.

Palon syttymishetkellä aamuyöstä linnassa oli ollut kaksi naishenkilöä, Häkkisen nykyinen naisystävä, tšekkiläinen Marketa, ystävättärineen. Naiset olivat onnekseen havahtuneet hereille tajuten, että talo on ilmiliekeissä, ja onnistuivat pelastautumaan ajoissa. Naisten seurana ollut Marketan koira jäi liekkien uhriksi.

Mika oli palon aikaan Italiassa, mutta lähti saman tien kohti Ranskaa, kun tieto tulipalosta tavoitti hänet. Ilta-Sanomien tietojen mukaan Häkkinen oli harmissaan talonsa kohtalosta, mutta samalla luonnollisesti hyvin helpottunut siitä, että henkilövahingoilta vältyttiin.

Tulipalossa tuhoutuivat Ilta-Sanomien mukaan myös Häkkisen mittaamattoman arvokkaat palkinnot. Palo olikin saanut alkunsa juuri Häkkisen palkintokaapista, jonka entinen maailmanmestari oli siirtänyt Monacon kodistaan Ranskan huvilaansa. Kaapin sähköviasta alkunsa saanut palo tuhosi suurimman osan 800 neliöisestä luksuslukaalista.

Mika ja Erja Häkkinen olivat ostaneet talon vuonna 2003, jonka jälkeen entinen aviopari remontteerasi linnaa huolella. Linna oli erityisesti Erjan silmäterä ja "luomus", ja Erja oli esimerkiksi suunnitellut suurelta osalta talon sisustuksen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat