Marketa Häkkinen julkaisi riemukkaan hiihtolomakuvan perheestään – lennähtivät suoraan hangilta paratiisimaisemiin

2:16
Katso ikoninen klippi Mika Häkkisestä 20 vuotta sitten!

Mika Häkkisen vaimo Marketa on julkaissut Instagramissa useita riemukkaita kuvia perheen hiihtolomalta.

Entisen F1-tähden Mika Häkkisen perhe nautiskeli viime viikolla talvilomasta Isolan hiihtokeskuksessa Ranskassa, selviää Marketa-vaimon Instagram-tililtä.

Marketa Häkkinen julkaisi useita kuvia pariskunnan ja heidän kolmen lapsensa lomamatkalta, johon kuului ainakin laskettelua vuorilla.

– Kiitos vuoret! Ensikertaan! Marketa kirjoitti riemukkaan perhekuvan yhteydessä.

Aiemmin hän oli julkaissut kuvan myös suloisen kuvan perheen kaksosista, jotka viihtyivät rinteessä sukset jalassa ja käsi kädessä. Myös Mika ja Marketa poseerasivat yhdessä hyväntuulisina hiihtohississä.

Häkkisen perhe ei kuitenkaan vaikuttanut vielä laskeutuneen lomalta arkeen, sillä heti hiihtolomakuvien perään Marketa paljasti Instagramissa perheen lomailevan paratiisisaari Mauritiuksella.

Häkkiset avioituivat joulukuussa 2016 siviilimenoin Monacossa, ja heidän avioliittonsa siunattiin vuoden 2017 alkupuolella Rovaniemellä.

Pariskunnan ensimmäinen yhteinen lapsi, tytär Ella, synty vuonna 2010. Kaksoset Lynn ja Daniel syntyivät vuonna 2014. Lisäksi Mika Häkkisellä on kaksi lasta, Hugo ja Aina, liitostaan Erja Häkkisen kanssa

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja