Mikä esitys! Syöpää sairastanut 11-vuotias viulisti hurmasi Simon Cowellin

America’s Got Talent -ohjelmassa nähtiin hurmaava hetki, kun 11-vuotias viulistipoika otti kykykilpailun lavan haltuun.

Pohjois-Carolinasta kotoisin oleva Tyler Butler-Figueroa sairastui neljävuotiaana leukemiaan. Nyt 11-vuotias Tyler esiintyi America’s Got Talent -ohjelmassa, hurmaten sarjan tiukimman tuomarin.

Tyler kertoi ohjelmassa, että häntä oli kiusattu koulussa, kun hän oli menettänyt hiuksensa kemoterapian johdosta. Nuorimies kertoi aloittaneensa viulunsoitin seitsemänvuotiaana juuri kiusaamisen johdosta. Tylerin sairaus on ollut remissiotilassa viimeiset neljä vuotta.

– He levittivät huhuja siitä, että sairauteni olisi tarttuva ja he kaikki halusivat olla etäällä minusta, Tyler kertoi ohjelmassa kiusaajistaan.

11-vuotias Tyler esitti ohjelmassa Kelly ClarksoninStronger (What Doesen’t Kill You) -hitin soittaen kappaleen laulumelodian viulullaan. Energisesti esiintynyt poika sai yleisön villiintymään ja lopulta seisovat suosionosoitukset.

Myös ohjelman tuomarit olivat haltioissaan ja kilpailun tuottajiin kuuluva Simon Cowell päätti painaa kultaista summeria, joka takaa kilpailijalle suora paikan ohjelman suoriin lähetyksiin. Jokainen tuomari voi painaa summeria vain kerran kilpailun aikana.

– Mielestäni sinulla on uskomaton taito, hieno persoona. Haluaisin sanoa jotain puolestasi kiusaajillesi, yhden lapsen isä Cowell sanoi ennen kuin hän kurotti painamaan kultaista summeria, mikä sai Tylerin kyynelehtimään polvillaan lavalla.

– Olen todella ylpeä itsestäni, kyynelehtivä Tyler sanoi tuomareille kultaisen summerin soitua.

Katso Tylerin paljon kehuttu, tunetikas esitys alta.

 

LUE MYÖS: 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat