Hurja trapetsitemppu meni pieleen America's Got Talent -ohjelmassa – nainen putosi useiden metrien korkeudesta

Hurja onnettomuus America's Got Talent -ohjelmassa 1:54

America's Got Talent -ohjelmassa nähtiin onnettomuus kesken trapetsitaiteilun.

Trapetsitaiteilija pariskunta Tyce Nielsen ja Mary Wolfe säikäyttivät America's Got Talent -yleisön, kun heidän suorittamansa esitys päättyi pahalta näyttäneeseen onnettomuuteen. Esitys oli tärkeä, sillä pariskunta kisasi paikastaan suorissa lähetyksissä.

Kaksikon esitys oli täynnä vaikeita temppuja ja sai yleisön sekä tuomariston haukkomaan henkeään alusta alkaen. Esityksen aikana nähtiin lukuisia heittoja ja kieppejä useiden metrien korkeudessa.

Esitys otti kuitenkin vakavan käänteen, kun kaksikko valmistautui oletettavasti viimeiseen temppuun ja Nielsen sitoi silmänsä. Tarkoitus oli, että Wolfe pudottautuu Nielsenin yläpuolelta ja Nielsen nappaa vaimonsa kiinni silmät sidottuna. Temppu ei kuitenkaan onnistunut ja Wolfe lipsahti Nielsenin käsistä kohti maata.

Videolla voi nähdä, kuinka yleisö, tuomarit ja esitystä seurannut pariskunnan kaksivuotias lapsi seuraavat kauhistuneena tilannetta. Wolfe kuitenkin nousee nopeasti maasta pystyyn. Kaksikko oli silminnähden liikuttunut yleisön antaessa esitykselle raikuvat suosionosoitukset.

– Haluaisimme yrittää temppua silmät sidottuna vielä kertaalleen, Wolfe sanoi saatuaan mikin käteensä.

Tuomarit eivät innostuneet ajatuksesta, mutta antoivat kaksikolle pelkkiä kehuja, eivätkä moittineet heitä lopun virheestä.

– Kyseessä ei ole Amerikan täydelliset, vaan Amerikan talent. Kukaan ei pysty tällaiseen, tuomarivieraana ollut näyttelijä Ken Jeong sanoi.

– En usko, että meidän ohjelmassa on koskaan ollut laulajaa, joka laulaisi täydellisesti nuotilleen. Se ei tee heistä ei-mahtavia, se tekee heistä ihmisiä. Tässä seuraamukset ovat hieman vakavampia, kuin nuotin kadottaminen, sillä melkein mursit niskasi, tuomari Simon Cowell totesi.

Wolfe selvisi onnettomuudesta säikähdyksellä ja pystyi seisomaan sekä kävelemään ilman tukea lavalla. Kaikki viisi tuomaria lausuivat pariskunnalle ylistäviä sanoja ja he poistuivat lavalta suosionosoitusten saattelemana.

Lue myös:

    Uusimmat