Mikä ääni! 7-vuotias räväytti kansallishymnillä LA Galaxyn ottelussa, Zlatan ylisti Twitterissä: "MVP of the game!"

Yleisö hätkähti LA Galaxyn ja Seattle Soundersin välisessä Major League Soccerin jalkapallo-ottelussa sunnuntaina, kun 7-vuotias Malea Emma Tjandrawidjaja esitti Yhdysvaltain kansallishymnin mykistävällä tavalla.

Pääkuvan videolla kuvaa Zlatan Ibrahimovicin otteista MLS-kentillä. (30.7.)

7-vuotias Malea Emma Tjandrawidjaja voitti jalkapallojoukkue LA Galaxyn Instagramissa järjestämän #GalaxySocial Day-kilpailun, jonka palkintona oli päästä esittämään Yhdysvaltain kansallishymni ennen sunnuntaista ottelua. 

Lapsi ei näyttänyt juurikaan jännittävän esitystään kymmenien tuhansien ihmisten edessä, vaan lauloi sydämensä kyllyydestä. Esityksen voit katsoa alta.

Jos twiitin video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Stadionilla paikalla ollut yleisö hurrasi kovaan ääneen Emma Tjandrawidjajan laulaessa korkealta ja kovaa. 7-vuotias kiitti suosionosoituksista ja vilkutti yleisölle.

Galaxyn tähtipelaaja Zlatan Ibrahimovic hymyili leveästi koko esityksen ajan ja suitsutti nuorta lahjakkutta Twitterissä kutsumalla tätä ottelun MVP:ksi eli parhaaksi pelaajaksi.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Sunnuntainen kansallishymni on villinnyt sosiaalisessa mediassa. Galaxyn twiitti, jossa 7-vuotias esittää kansallishymnin on kerännyt yli 7000 uudelleentwiittausta ja reilut 23 000 tykkäystä. Moni kommentoijista kertoo menneensä esityksestä kananlihalle.

– Hänen pitäisi laulaa kaikki KANSALLISHYMNIT tästä eteenpäin, yksi kommentoijista kehuu.

Malea Emma Tjandrawidjaja käyttää sosiaalisessa mediassa nimeä Malea Emma. 7-vuotiaan kerrotaan olevan laulaja, näyttelijä ja malli. 7-vuotiaalla on Instagramissa jo 14 800 seuraajaa.

Nuori lahjakkuus poseerasi jo ennen ottelua Ibrahimovicin kanssa. 

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat