Miisu-kissaa ei ollut kukaan huolia sen erikoisen ulkonäön vuoksi – nyt Suomen Grumpy Catilla on faneja somessa: "On kysytty, pureeko se"

Onko tässä Suomen vihaisin kissa? Miisu-kissalla on faneja ympäri Suomen – tällainen ärrimurrikissa on! 4:47
Miisu-kissaa ei ollut kukaan huolia sen ulkonäön vuoksi – vihaisen näköisellä kissalla on koskettava tarina: "En halunnut, että terve kissa joutuu piikille"

Miisu-kissalla on elämänsä aikana ollut yhteensä neljä kotia. Pentuna auton alle jäänyttä ja huononäköistä kissaa ei ollut kukaan huolia – ei ennen kuin Mila tarjosi kisulle loppuelämän kodin.

Yli 10-vuotiaalla Miisulla on kissapäivät: Se sai tasan vuosi sitten Milasta ja tämän miehestä Joakimista ikuiset sydänystävät ja heidän kodistaan loppuelämän tyyssijan. 

– Miisu on tosi omalaatuinen. Aina, kun joku näkee Miisun, on kysytty, pureeko se tai onko se vihainen ja usein jopa kysytään, onko se kehitysvammainen tai mitä sille on käynyt, kun se on niin vihaisen näköinen aina, Mila kertaa suloisen karvapallon saamaa palautetta.

Kahden ilmeen kissa, jonka ulkokuori hämää

Miisulla on kaksi ilmettä: Joko se on erittäin vihaisen ja tympiintyneen näköinen tai sitten se ihmettelee maailmaa silmät lautasen kokoisina, todella hämmentyneenä. 

– Se johtuu siitä, että koska se ei näe kunnolla ja sillä on heikko näkö, se joutuu tavallaan siristelemään ja availemaan silmiään, jotta se näkee erilaisessa valaistuksessa, Mila avaa kissansa taustoja. 

Ulkokuori saattaa kuitenkin hämätä, sillä vaikka Miisu näyttää todella vihaiselta, sen peroona on mitä hurmaavin. 

– Se on maailman kiltein kissa, sitä me aluksi ihmeteltiin myös mieheni kanssa. Se näyttää aina niin vihaiselta, mutta samalla kauhean kova kehräys kuuluu. 

– Muista ihmisistä se ei oikein tykkää, mutta ei se ole ollut ikinä vihainen kenellekään – se ei koskaan käytä kynsiään, Mila kuvailee.

Miisusta kuoriutui "some-julkkis"

Miisu-kissa on saanut osakseen paljon huomiota sosiaalisessa mediassa. Hellyttävälle kissaneidille on luotu oma Instagram-tili, jossa vekkulin lemmikin edesottamuksia voi seurata säännöllisesti. 

Lisäksi kissa ihastuttaa muun muassa Jodel-sovelluksen lemmikit-kanavalla, jossa Miisu on saanut oman hauskan lempinimensä.

– Laitoin sinne kuvan Miisusta, kun se istui omien jalkojensa päällä niin, että jalkkoja ei näkynyt ja se katsoi kameraan vihaisesti. Sitten yksi jodlaaja keksi, että se näyttää ihan Vihalimpulta, koska se on niin vihainen ja on limppumaisessa asennossa, Mila sanoo ja naurahtaa.

– Aina, kun lisää kuvia Miisusta, jodlaajat tulevat sanomaan, että ihanaa, Vihalimppu on täällä taas. 

Toiset ovat verranneet Miisua, tuttavallisemmin Vihalimppua, kuuluisaan kissaan, Grumpy Catiin. Mila ei kuitenkaan lähtisi vertaamaan näitä kahta kissaa toisiinsa. 

– Ei se niin vihaisen näköinen ole kuitenkaan, Mila sanoo.

Katso yllä olevalta videolta, miltä "Suomen Grumpy Cat" näyttää! Kuuntele samalla, miten koskettava hellyttävän sometähden elämän alkutaival oli.

Lue myös:

    Uusimmat