Mihin kaikkeen penis pystyy? Lue uskomaton listaus!

Penikseen liittyy paljon enemmän kuin uskoitkaan. Lue uskomattomat faktat!

Penis pystyy moneen. Sehän pystyy esimerkiksi tuottamaan naiselle orgasmin, ja sen avulla voi saattaa naisen raskaaksi. 

Lue kuitenkin penisfaktat, joita et tiennyt!

Penis selviytyy typistyksestä

Penektomiassa penis poistetaan osittain tai kokonaan. Mutta aivan kuten päätön ratsumies, peniskään ei kuole, vaikka sen pää leikattaisiin pois. Brasilialaisen tutkimuksen mukaan voit edelleen virtsata, harrastaa seksiä ja ejakuloida, vaikka peniksen pää esimerkiksi syövän vuoksi jouduttaisiin leikkaamaan.

Penis voi ennustaa aivotoimintaa

Jos penis roikkuu velttona vasemmalla, miehen aivojen vasen puolisko voi olla dominoiva, Human Reproduction -lehdessä julkaistu tutkimus väittää.

Vasemman aivopuoliskon dominointi on yhdistetty esimerkiksi oikeakätisyyteen ja suurempaan oikeaan jalkaan, tutkijat sanovat.

Vasen aivopuolisko hallitsee puhumista, logiikkaa ja matemaattisia taitoja. Oikea aivopuolisko puolestaan hallitsee esimerkiksi toisen henkilön sanojen ja äänensävyn tulkintaa.

Siksi mies, jonka penis roikkuu enemmän vasemman puolen suuntaan, osaa kenties hyvin ynnätä yhteenlaskuja, mutta ei osaa tulkita tyttöystävänsä mielialaa.

Se pystyy poistamaan siemennestettä

Tätäkin on tutkittu. Vaikka luulisi, että penis on tarkoitettu nimenomaan viemään siemennestettä eteenpäin, newyorkilaisen yliopiston tutkimuksen mukaan penis on "suunniteltu" myös poistamaan kilpailijoiden siemennestettä vaginasta.

Peniksenpään pohjalla oleva "harjanne" vie pois kilpailijoiden siemennestettä peniksen työntyessä sisään ja ulos, tutkijat selittävät.

Ejakulointia voi tapahtua velttonakin

Vaikka seisokki ja ejakulaatio tulevat usein kimppapakettina, aina ei tarvitse olla kovana lauetakseen, kertoo kalifornialaistutkimus.

Lantion lihakset supistelevat, kun ejakuloit. Mutta nuo lihakset eivät ole suoraan yhdistettävissä peniksen erektioon johtaviin prosesseihin. Joten vaikka se onkin epätavallista, saatat pystyä ejakuloimaan, vaikka penis roikkuisi velttona, tutkijat väittävät.

Ammus voi lentää jopa 2,4 metrin päähän

Näin väittää seksitutkija Alfred Kinsey kahdeksan vuotta sitten Indianan yliopistossa tehdyssä tutkimuksessaan. Eräs hiljattainen tutkimus tukee tätä väitettä. Sen mukaan voima, jolla mies ejakuloi on suoraan yhteydessä siihen, kuinka tyydyttävä orgasmi on miehen mielestä. Eli mitä paremmalta tuntuu, sitä pidemmälle lentää.

Penis hymyilee seksin aikana

Ranskalaistutkimuksen mukaan lähetyssaarnaaja-asennon aikana penis taittuu hymyn muotoiselle mutkalle. Ehkä se on todella onnellinen?

Lähde: Men's Health

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja