Mighty 44 palaa uudella kokoonpanolla

Kymmenen vuotta sitten debyyttialbuminsa julkaisseelta suomalaisyhtyeeltä on tullut uusi sinkkubiisi.

Energistä dancepoppia tehtaileva Mighty 44 on viettänyt hiljaiseloa useamman vuoden. Bändi palaa musiikkimarkkinoille kymmenenvuotisen taipaleensa kunniaksi uudella Jump-biisillä.

– Ensimmäisestä levystämme Greatest Hits Vol. 1 tulee tänä vuonna kuluneeksi 10 vuotta, ja kun tanssimusiikki on tällä hetkellä kovassa nosteessa, niin hetki oli nyt mitä otollisin, bändin jäsenet Mr. B, Jet Lili ja Jay Em kertovat MTV3.fille.

Mighty 44 -bändin muodostavat Mr. B, Jet Lili sekä uutena jäsenenä Jay Em.

– Jay Em tuotti edellisen Sky Rockers -albumimme, ja hänen kanssaan aloitimme myös tämän uuden tekemisen viime syksynä. Jossain vaiheessa tuntui luonnolliselta kysyä herraa myös bändiin, ja loppu on historiaa.

Yhtyeen edellinen levy Sky Rockers on julkaistu vuonna 2007. Tauon aikana muusikot kertovat nauttineensa tavallisesta elämästä ja hankkineensa leivän pöytään erilaisia töitä tehden.

– Äänisuunnittelua, myyntihommia, DJ-keikkaa, fysiikkavalmentamista ja niin edelleen, muusikot listaavat.

– Musiikkia olemme tehneet koko ajan kukin tahoillamme, sekä myös yhdessä eri projektien tiimoilta. Ainakaan tällä hetkellä bändi ei työllistä meitä täysipäiväisesti, mutta katsotaan mihin tämä johtaa.

Kymmenen vuotta sitten suursuosiota nauttinut bändi ei myönnä kärsivänsä menestyspaineista comebackin suhteen. Keikoille pääsyä odottava yhtye suunnittelee uuden albumin julkaisua, mutta aikoo julkaista sitä ennen useamman sinkun.

– Uusi biisejä on ollut todella mukava tehdä ja niitä syntyy kokoajan lisää. Minkäänlaista stressiä asian suhteen ei ole ainakaan vielä ehtinyt muodostua.

– Tarkoitus on luoda vahva Mighty 44 -kokonaisuus päivitetyllä soundilla. Pyörää ei kannata keksiä uudestaan vaan mennään sillä, minkä me osaamme parhaiten.

Jump-biisi on kuunneltavissa YouTubessa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat