Mainos

Miestä syytetään äitinsä murhayrityksestä Kirkkonummella – Syyttäjä: Löi päähän putkipihdeillä ja sytytti asunnon tuleen

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa käsiteltiin murhan yritystä, jossa miehen syytetään yrittäneen murhata äitinsä.

Alle 30-vuotiaan miehen syytetään äitinsä asunnossa hakanneen äitinsä ja kaataneen tämän maahan. Tämän jälkeen hän haki putkipihdit ja löi puolustuskyvytöntä, ja apua huutanutta äitiään päähän.

Lopuksi hän sytytti asunnon tuleen, tarkoituksenaan syyttäjän mukaan tappaa itsensä ja äitinsä. Tätä varten hän muun muassa irrotti palovaroittimen ja pimensi asunnon poistamalla sulakkeet.

"Seuraava vaihe aina edeltävää raaempi"

– [Mies] on yllä mainitulla tavalla tehnyt murhan yrityksen kolmessa vaiheessa, ja seuraava vaihe on ollut aina edeltävää raaempi, syyttäjä lausui.

– Rikos on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä ottaen lisäksi huomioon, että se on kohdistunut maassa maanneeseen puolustuskyvyttömään henkilöön, joka itse ei ole antanut mitään aihetta vastaajan menettelylle.

Mies on esitutkinnassa myöntänyt lyöneensä äitiään pihdeillä ja sytyttäneen asunnon tuleen. Naiselle syntyi asiassa lukuisia vammoja, kalloluun avomurtumasta aivoverenvuotoon ja hengitystiepalovammaan.

Miestä syytetään myös törkeästä tuhotyöstä, sytytettyään tulipalon kerrostaloasunnossa. Syyttäjä vaatii tätä tuomittavaksi vähintään 9 vuoden vankeusrangaistukseen.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.