Miespyöräilijä löi yhdeksänkymppistä naista täysin yllättäen, poliisi yhä ymmällään: ”Lähtötilanne on haastava”

Poliisi tutkii yhä viime lauantaina Kokkolan keskustassa tapahtuneen yli yhdeksänkymppisen naisen pahoinpitelyä.

Tapaus on toistaiseksi niin sanotusti pimeä, eikä poliisilla ole asiassa epäiltyjä. Joitain mahdollisia tekijäehdokkaita on kuitenkin tullut poliisin tietoon.

Poliisin käsityksen mukaan kyseessä oli hyvin nopea tapahtumasarja, jossa pyörällä kulkenut mieshenkilö oli lyönyt rollaattorilla kulkenutta iäkästä rouvaa ohi ajaessaan. Osapuolet olivat ohittaneet toisensa kevyenliikenteen väylällä Hakalahdenkadulla noin kello neljän aikoihin iltapäivällä.

Poliisilla ei toistaiseksi ole tarkkaa tietoa miehen ulkonäöstä. Poliisin aiempien tietojen mukaan kyseessä oli nuorehko, hoikka mies.

– Lähtötilanne on haastava. Se on ollut varmaan ohikiitävä hetki, poliisista kommentoidaan.

Poliisi etsii mahdollisia silminnäkijöitä

Tapahtunutta kuvaillaan valitettavaksi, mutta onnekkaaksi siinä suhteessa, että uhrille ei käynyt tilanteessa pahemmin. Rouvaa on aikomus kuulla asiasta tarkentavien tietojen saamiseksi.

Poliisi pelkää pahoin, että teolle ei välttämättä ole ollut silminnäkijää, ja se on voinut tapahtua niin nopeasti, ettei sitä ole paikalla ollut edes huomannut.

Poliisi toivoo mahdolliset yhteydenotot tapahtuneeseen liittyen sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi.

Lue myös:

    Uusimmat