Tuntematon mies löi rollaattorilla kulkenutta 91-vuotiasta mummoa täysin yllättäen nyrkillä kasvoihin Kokkolassa – poliisi pyytää yleisön apua

Tuntematon mies löi rollaattorilla kulkenutta vanhusta yllättäen nyrkillä kasvoihin Kokkolan keskustassa lauantaina iltapäivällä. Poliisi pyytää vihjeitä tapaukseen liittyen.

Välikohtaus sattui Hakalahdenkadun ja Sorvarinkadun risteyksessä noin kello 15.45-16.15 viime lauantaina.

Poliisin saaman ilmoituksen mukaan pyörällä liikkunut mies oli lyönyt naista nyrkillä kasvoihin sanaakaan sanomatta. Välikohtauksen jälkeen mies oli jatkanut matkaansa. Vanhus oli päässyt hälyttämään apua omin voimin.

Pohjanmaan poliisilaitoksen viestintäpäällikkö Mikael Appel kertoo, että poliisi toivoo vihjeitä hyökkääjän henkilöllisyydestä.

– Jos joku on nähnyt jotain tapahtumaan liittyvää tai epäillyn tekijän – tai tietää kuka vanhusta on lyönyt – vihjeitä otetaan vastaan.

Epäillystä tekijästä tiedetään Appelin mukaan varmuudella vain lähinnä se, että kyseessä nuorehko, hoikka mies. Poliisi toivoo mahdolliset yhteydenotot sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi.

Tapauksesta uutisoi aiemmin Keskipohjanmaa. Lehden mukaan hyökkäyksen uhriksi joutunut nainen on 91-vuotias. Lehti kertoo, että nainen oli päässyt kotiinsa omin voimin ja hälyttänyt apua naapureiden avustuksella.

Lue myös:

    Uusimmat