Mies vertasi kuukautiskipuja naarmuuntuneisiin polviin – sai kuulla kunniansa naisilta: "Ei kohtua, ei mielipidettä"

Etkö uskalla antaa palautetta aiheesta?"Pelkäämme, että meistä tulee hankalia ihmisiä" 4:25
Nainen, etkö uskalla antaa palautetta aiheesta? "Pelkäämme, että meistä tulee hankalia ihmisiä"

Urheiluintoilija oletti asfaltti-ihottuman sattuvan enemmän kuin kuukautisten. Mielipiteensä jakanut mies sai pian kuulla naisilta karun totuuden.

Kumpi sattuu enemmän: asfaltti-ihottuma, vai sittenkin kuukautiset? Käyttäjätunnusta @__sargeeTwitterissä käyttävä henkilö oletti tietävänsä vastauksen. Hän jakoi kuvaparin kaatuneesta jalkapalloilijasta sekä verisistä polvista, kertoo Someecards.com.

– Ennen kuin naiset kokevat tämän, en halua kuulla kuukautiskivuista, mieheksi oletettu henkilö kirjoitti kuvien oheen.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Jos miehet olettavat nahattomien polvien sattuvan noin paljon..."

Kuukautisten vertaaminen "ammattiurheilijan asfaltti-ihottumaan" ei uponnut yleisöön.

– Mistä polvesta vauva tuli ulos? käyttäjä Ana Bretón kysyy.

Moni nainen huomautti kaatuneensa ja repineensä polviensa ihon lapsena ja olevansa siksi kykenevä vertailemaan näitä kahta kipua. Miehestä samaa ei voi sanoa.

– Jos miehet olettavat nahattomien polvien sattuvan noin paljon, heidän pitäisi kokea, en tiedä, jotain sen kaltaista, että sisäelimesi nyljetään ja revitään ulos joka ikinen kuukausi, kaikki se verenvuoto ja krampit ja kipu nivusissa, @pircesinha sanoo.

"Kuukautiset tuntuvat siltä, että vatsaa puukotetaan veitsellä"

Facebookissa Angie huomauttaa, että jo viisivuotiaat selviävät naarmuuntuneista polvista päivittäin; Tawnia huomauttaa, että myös naispuolisia ammattiurheilijoita on kuin onkin olemassa.

– Kuukautiset tuntuvat siltä, että vatsaa puukotetaan veitsellä, koska yksi naisten elin kirjaimellisesti tappaa itseään viikon samalla, kun koemme lievän synnytyksenkaltaisen tilan. Mutta toki, naarmuiset polvet ovat pahempi juttu, @ess_phoenix heittää.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Ei kohtua, ei mielipidettä, käyttäjätunnus @quillmecarol toteaa.

Twitter-nimimerkki @katmarschin mukaan parasta Twitter-tekstissä on, että kyseiset "ruohoihottuman" vaivaamat polvet kuuluvat oikeasti naiselle.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat