Mies tunsi korvassaan kutinaa ja kuuli rapinaa – vanupuikko paljasti inhottavan yllätyksen

0:54
Videolla kerrotaan jättimehiläisestä, joka löytyi elossa 38 vuoden jälkeen.

Araknofobiasta kärsivä mies kauhistui tajutessaan, että hänen korvaansa oli pesiynyt hämähäkki. Tapauksesta uutisoi muun muassa Metro-sivusto.

Kun brittiläinen Liam Gomez, 27, keskiviikkona 9. lokakuuta herätessään tunsi olonsa sekavaksi ja kuuli päänsä sisältä pientä rapinaa, hän soitti töihin ja kertoi kärsivänsä huimauksesta ja korvakivusta. Korva oli myös lukossa.

Liam tiputti korvaansa muutaman pisaran oliiviöljyä ja päätti mennä takaisin nukkumaan hetkeksi. Hän arveli kutinan johtuvan öljystä.

Hämähäkin jalat kertoivat karmean totuuden

Herättyään Liam tunsi olonsa edelleen omituiseksi. Hän yritti puhdistaa korvansa vanupuikolla ja järkyttyi nähdessään, että sieltä tuli ulos hämähäkin jalkoja. Seuraavan tunnin kyseisiä ötököitä pelkäävä mies käyttikin siihen, että hän yritti saada korvastaan ulos hämähäkin muutkin jäännökset. Hän käytti apuna hiuspinniä ja vanupuikkoa.

– Ensireaktioni oli se, että halusin saada tuon ällötyksen ulos niin nopeasti kuin mahdollista. Minulle tuli paha olo, koska pelkään hämähäkkejä niin paljon, Liam kertoo.

– Kun olin hieman rauhoittunut totesin, että tämä jos mikä pitää kertoa Facebookissa!

Selitys löytyi ulko-ovelta

Liam oli tiistai-iltana töiden jälkeen nähnyt hämähäkin seittejä etuovellaan. Seiteissä oli näkynyt paljon hämähäkin poikasia.

– Huitaisin ne pois harjalla ja menin nukkumaan. 

Liam ei kuitenkaan uskalla vielä huokaista helpotuksesta: entä jos kyseessä olisi naarashämähäkki, joka ehti munia hänen päänsä sisään?

Yksi asia on varma: hän aikoo tästä lähtien käyttää aina kuulosuojaimia nukkuessaan.

Hämähäkkien pesiytyminen pahaa aavistamattomien ihmisten korviin ei näytä olevan aivan tavatonta. Toukokuussa uutisoimme kiinalaismiehestä, jonka korvaan kahdeksanjalkainen kammotus oli myös ryöminyt.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja