Mies suuttui kun ei päässyt baari-illan jälkeen sisälle: Ampui autossa ollutta tyttöystäväänsä – surmasi tämän pienen pojan

Etelä-Carolinassa Yhdysvalloissa 26-vuotiasta X'Zavier Sharif Davis'ia syytetään murhasta.

Fox Newsin mukaan mies oli tullut kotiin yöllä oltuaan ulkona koko illan. Hän ei päässyt sisään lukittuun taloon, josta äkkipikainen mies oli suuttunut.

Hänen tyttöystävänsä oli päästänyt hänet sisään kolmen jälkeen aamuyöllä. Talossa asui lisäksi naisen kolme lasta. 

Davis ei ollut tästä kiitollinen, vaan hän oli raivostunut tyttöystävälleen siitä, että joutui odottamaan ulkona. 

Nainen oli ottanut lapsensa peloissaan ja lähtenyt ajamaan pois talolta. Davis oli seurannut häntä ulos aseen kanssa ja onnistunut ampumaan useita osumia tyttöystävänsä autoon.

Holtiton teko

Sheriffin lausunnon mukaan tyttöystävä oli huomannut ajaessaan, että Davis oli osunut häneen, jolloin hän alkoi ajaa sairaalaa kohti. 

Matkalla sairaalaan hän huomasi kauhukseen, että myös hänen seitsemänvuotiaaseen poikaansa Iven James Caldwelliin oli osunut. Davis ei ollut pojan isä. 

The State -lehden mukaan viranomaiset oli kutsuttu sairaalaan kolmen jälkeen lauantaiyönä, jossa he tutkivat naisen ja pojan ampumahaavat. 

Viranomaisten mukaan poika kuoli sairaalassa maanantaina-iltapäivällä. 

Newberryn seriffi kirjoitti lausunnossaan, että on sydäntäsärkevää kuinka holtittoman ja turhan teon takia pieni poika menetti henkensä.

Pojan koulussa järjestettiin tiistaina kriisiapua.  

Lue myös:

    Uusimmat