Isä tappoi poikansa ja sitten itsensä – äiti heräsi karmivaan viestiin keskellä yötä: "Kun olet lukenut tämän, Ty liittyy seuraani tuonpuoleiseen"

Isä murhasi 10-vuotiaan poikansa Coloradossa Yhdysvalloissa ja tappoi sen jälkeen itsensä viikko sitten lauantaina. Äidin mukaan hirvittävä tapaus olisi voitu estää. Asiasta kertoo ABC15 Arizona. 

Lone Treen kaupungin poliisi julkaisi tiedotteen tapahtumista vasta kaksi vuorokautta kuolemien jälkeen. Tiedotteen mukaan he löysivät kaksi ruumista asunnosta puoli kolmelta yöllä. Toinen kuolleista oli 48-vuotias isä, Anthony Tesoriero. Toinen oli 10-vuotias Ty-poika.

Poliisi tutkii tapausta murhana ja itsemurhana.

Äiti heräsi karmivaan viestiin

Pojan äiti, Jing Tesoriero, ja pojan isä olivat eronneet.

Äiti kertoo heränneensä yöllä saatuaan kammottavan sähköpostin entiseltä mieheltään.

– Kun olet lukenut tämän, Ty liittyy seuraani tuonpuoleiseen, viestissä luki.

Äiti soitti välittömästi hätäkeskukseen ja ajoi itse miehen asunnolle. Äidin mukaan ambulanssin saapumisessa kesti kauan.

Poliisi ei reagoinut lähestymiskieltoon eikä aseeseen

Äidin surun tekee vielä suuremmaksi se, että oikeus määräsi äidin pojan huoltajaksi alle vuorokausi ennen veritekoa.

Äiti oli pyytänyt tuomarilta, ettei poika saisi viettää päätöstä seurannutta päivää isänsä kanssa, koska hän oli huolissaan tämän reaktiosta. Pyyntöön ei kuitenkaan vastattu.

Anthony Tesorieolla oli myös lähestymiskielto ex-vaimoonsa.

Äidin asianajajan mukaan tapaus hoidettiin todella huonosti. Tesoriero oli rikkonut lähestymiskieltoa useaan otteeseen, eikä poliisi reagoinut asiaan mitenkään. Tesorieron hallussa oli myös ase.

Lue myös:

    Uusimmat