Mies pummi tupakkaa puukolla uhaten Kuopiossa – poliisi kaipaa havaintoja pipopäisestä miehestä

Poliisi sai keskiviikkona kaksi erillistä ilmoitusta tapauksista, joissa henkilöitä uhattiin veitsillä. Vaaratilanteissa ei syntynyt henkilövahinkoja, mutta yksi epäillyistä on edelleen karkuteillä, kertoo Itä-Suomen poliisi. 

Poliisi sai eilen myöhään iltapäivällä noin puoli viiden aikaan ilmoituksen väkivaltaisesta naisesta. Viranomaiset puhuttivat Kuopiossa sijaitsevassa yksityisasunnossa kolmea henkilöä.

Puhutusten perusteella poliisilla on syytä epäillä, että noin 35-vuotias kuopiolaisnainen oli uhannut peräti kahdella keittiöveitsellä kuopiolaista, noin 40-vuotiasta, miestään.

Uhkaava tilanne oli seuraus pariskunnan välille syntyneestä riidasta. Henkilövahingoilta kuitenkin säästyttiin. Poliisi tutkii tapausta laittomana uhkauksena.

Toinen uhkaus vain pari tuntia myöhemmin

Vain pari tuntia myöhemmin poliisi ilmoituksen toisesta tapauksesta, jossa uhattiin teräaseella. Välikohtaus tapahtui Kuopiossa Luistelijantie 2 -osoitteessa sijaitsevan rakennuksen pihalla noin puoli seitsemän aikaan illalla.

Kuopiolaisen miehen mukaan tuntematon mies oli vaatinut häneltä tupakkaa puukolla uhaten. Epäilty oli yrittänyt lyödä miestä veitsellä siinä kuitenkaan onnistumatta. Miesten välillä ei ollut ilmoittajan mukaan ollut riitaa tai väittelyä vaan puukoniskuyritys oli tapahtunut täysin yllättäen.

Poliisi kaipaa havaintoja epäillystä

Mies oli poistunut paikalta Puijon urheilualueen suuntaan. Viranomaiset eivät ole onnistuneet saamaan tuntomerkkeihin sopivaa henkilöä kiinni, eikä epäillyn henkilöllisyys ei ole vielä poliisin tiedossa. Poliisi tutkii tapausta laittomana uhkauksena ja pahoinpitelyn yrityksenä.

Epäilty on noin 40-vuotias, arviolta 180-senttinen mies. Tapahtumahetkellä hän oli pukeutunut punertaviin maastohousuihin ja polviin asti ulottuvaan, vihreään parkatakkiin sekä neonkeltaiseen pipoon.

Havaintoja ja vihjeitä tapahtuneesta tai epäillystä henkilöstä pyydetään ilmoittamaan puhelimitse vihjepuhelimeen 0295 415 232 tai sähköpostitse vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja