Mies uhkasi puukottaa asiakkaan keskellä päivää Kuopion Sokoksella – poliisi kaipaa havaintoja puukon kanssa liikkuneesta miehestä

Viime torstaina Kuopion Sokoksella tehtiin laiton uhkaus. Poliisi pyytää silminnäkijöiltä havaintoja puukon kanssa liikkuneesta miehestä.

Hätäkeskukseen tuli torstaina hieman ennen iltapäivä neljää ilmoitus uhkauksesta.

Itä-Suomen poliisilaitoksen lähettämässä tiedotteessa kerrotaan, että mies oli ilmoituksen mukana mennyt Kuopion Sokoksen kauppakäytävällä sijaitsevalla kioskilla olleen asiakkaan luo ja uhannut puukottaa hänet.

Epäilty ehti poistua

Asiakas oli kuitenkin päässyt pakenemaan paikalta ja kertonut tapahtuneesta vartijoille. Uhkauksesta epäilty mies oli ehtinyt poistua paikalta.

Poliisista kerrotaan, että tapausta tutkitaan epäiltynä laittomana uhkauksena. Rikoksesta epäilty mies on poliisin tiedossa.

Itä-Suomen poliisilaitos pyytää uhkauksen kohteeksi joutunutta henkilöä ilmoittamaan yhteystietonsa poliisille. Myös tilanteen silminnäköijoiden tekemiä havaintoja kaivataan.

Tiedot voi ilmoittaa soittamalla poliisin vihjepuhelimeen numeroon 0295 415 232 tai lähettämällä tiedot sähköpostin kautta osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Lue myös:

    Uusimmat