Mies pröystäili sosiaalisessa mediassa ja esitteli hulppeaa elämäänsä – pian selvisi, että äkkirikastunut pankkivirkailija olikin varas

FBI pääsi pankkiholvista rahaa varastaneen miehen jäljille pian sen jälkeen, kun tämä leveili anastamillaan rahoilla sekä hulppealla elämällään sosiaalisessa mediassa. 

CNN uutisoi tapauksesta, joka on malliesimerkki siitä, miten hulppealla elämäntyylillään koreilu sosiaalisessa mediassa ei aina kannata – etenkään tilanteessa, jossa rahat on hankittu epärehellisin keinoin.

FBI pidätti 29-vuotiaan miehen San Diegossa reilu viikko sitten. Häntä epäillään useista rikoksista, jotka voivat viedä hänet vankilaan jopa vuosikymmeniksi.

Pankkivirkailijasta kuoriutui suunnitelmallinen varas

Pohjois-Carolinassa sijaitsevan pankin työntekijän kerrotaan kähveltäneen suunnitelmallisesti pankin holvista 88 000 dollaria. Rahasummaa ei oltu anastettu kerralla, vaan mies oli vienyt rahaa pienissä erissä.

Syyttäjän mukaan mies oli vienyt käteistä rahaa vähintään 18 kertaa kuluvan vuoden aikana. Hän vei rahaa pankkiasiakkaiden tekemistä käteistalletuksista.

Syyttäjän mukaan amerikkalaismies pyrki peittämään jälkensä tuhoamalla erilaisia asiakirjoja. Lisäksi hän painosti muita pankin työntekijöitä tekemään kirjanpitoon virheellisiä merkintöjä.

Rahamäärä sai ryöstäjän pään ilmeisesti pyörryksiin, sillä hänen kerrotaan levelilleen rahoillaan julkisesti muun muassa Instagramissa ja Facebookissa.

Mies julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvia, joissa hän muun muassa pitelee käsissään suuria määriä käteistä.

Leveä elämä uhkaa käydä kalliiksi: miestä epäillään nyt kymmenistä rikoksista. Mahdollinen vankeusangaistus voi olla jopa vuosikymmenien mittainen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja