Mies odotti sopivaa hetkeä kosinnalle – tyttöystävällä ei ollut aavistustakaan näistä kuvista: "Tämä eskaloitui nopeasti"

Odottaessaan täydellistä hetkeä kosinnalle mies taltioi kuviin kihlasormuksen erilaisissa tilanteissa.

Kun brittimies Edi Okoro halusi kosia tyttöystäväänsä Cally Readia, hän oli vaikean kysymyksen äärellä: miten hän kosisi?

– Ne, jotka ovat käyneet tämän läpi, tietävät (ja ne, jotka aikovat käydä, saavat pian selville), että sitä haluaa kosia tavalla, joka sopii itselle henkiönä ja teille pariskuntana. Jotkut suunnittelevat flash mobin, hienon aterian tai järjestävät 'mene naimisiin kanssani' -kyltin. En voinut tehdä näin, koska "Edi ei suunnittele"... olen spontaani improvisoija, entinen aitajuoksija kirjoittaa Facebook-sivuillaan

Edin mukaan tämä teki kosinnasta entistä haastavamman, sillä myös Cally tunsi poikaystävänsä läpikotaisin.

– Hän olisi hoksannut, mitä aion, sillä sekunnilla, kun olisin suunnitellut loman tai aterian, Edi toteaa.

"Tämä eskaloitui nopeasti"

Niinpä mies kuljetti sormusta mukanaan kaikkialle sopivan spontaania hetkeä odottaen. Noin kuukauden päästä sohvalla sormusta ihaillessaan Edi kuitenkin keksi alkaa ottaa kuvia hetkistä, jolloin koru oli hänen mukanaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tämä eskaloitui nopeasti siihen, että yritin saada mahdollisimman paljon kuvia Callysta sormuksen kanssa hänen tietämättään... hänellä ei ollut aavistustakaan siitä, mitä tein näissä kuvissa.

Edi kertoo ajatuksena olleen sen, että hän ottaisi niin paljon kuvia rohkeissa tilanteissa, että löytäisi täydellisen hetken kosia – tai kunnes hän jäisi kiinni, jolloin kosinta olisi vääjämätön.

Lopulta Edi julkaisi Facebook-tilillään ottamansa kuvat, joissa piteli sormusta Callyn tietämättä.

"En jäänyt kiinni"

Edin julkaisuun on reagoitu yli 61 000 kertaa, siihen on kommentoitu yli 20 000 kertaa ja sitä on jaettu 50 000 kertaa. Myös suosittu Love What Matters -sivusto teki Edin jekusta Facebook-päivityksen, jolla silläkin on yli 64 000 reagointia.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Mitä kosintaan tulee, Edi paljastaa kosineensa lopulta onnistuneesti.

– Päädyimme kihloihin, ja ei, en jäänyt kiinni, mies kehuu.

Edi ei kuitenkaan vielä paljasta, kuinka kosiminen lopulta tapahtui.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat