Mainos

Mies myi joka päivä puita kadulla maksaakseen vaimonsa lääkelaskuja – ohikulkijan teko muutti hänen elämänsä

Yhdysvaltalaismies on noussut lukuisten ihmisten tietoisuuteen sydäntäsärkevän tarinansa vuoksi. 

Vuosi sitten eläkkeellä oleva Kenneth Smith ryhtyi kaupittelemaan kadun varressa sytykkeitä kattaakseen syöpään sairastuneen vaimonsa lääkekulut. Joka päivä 80-vuotias mies ajoi samaan paikkaan ja ryhtyi töihin. Vaimo Helen seisoi hänen rinnallaan, aivan kuten hän on tehnyt jo yli 30 vuoden ajan.

Vielä tänäkin päivänä Smith ajaa autonsa samaan paikkaan ja ryhtyy kaupittelemaan sytykkeitä. Yksi asia on kuitenkin toisin: hänen vaimonsa ei ole enää hänen kanssaan. Helen hävisi taistelun syöpää vastaan. 

Facebook-viestillä uskomaton vaikutus

Vaikka vaimo ei ole enää miehensä rinnalla, Smith joutuu pystyttämään edelleen kojunsa joka päivä maksaakseen edesmenneen vaimonsa kerääntyneitä lääkekuluja.

Vanhan miehen sitkeän työn huomasi Jessica Pittman, joka ajoi vanhan miehen ohi lähes päivittäin. 

– Sydämeni särkyy joka ikinen kerta, kun ajan hänen ohitseen, Pittman kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Eräänä päivänä nähtyään miehen taas kerran seisovan tien varressa nainen päätti, että asiaan olisi tultava muutos. Nainen julkaisikin kuvan miehen teosta Facebookissa. Julkaisussa hän toivoi yhä useamman ihmisen pysäyttävän miehen luo ja ostavan häneltä sytykkeitä tukeakseen miehen elämää. Hän ei pystyisi auttamaan yksin. 

Viesti tehosi, sillä päivityksen jälkeen miehen sytykkeet ovat käyneet kuin kuumille kiville. Mies on saanut myös suoria lahjoituksia, joilla miehen tulevaisuus on saatu turvattua. Pienellä teolla oli jälleen kerran aivan uskomaton vaikutus. Se muutti yhden ihmisen elämän totaalisesti. 

Mitäpä jos tekisit tänä jouluna hyvää myös eläinten puolesta?

1:22

Lähde: Wlox

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.