Mainos

Mies meni vessaan hetki ennen koneen nousua – poistettiin lennolta

Mies haastaa Delta-lentoyhtiön oikeuteen jouduttuaan poistetuksi lennolta wc-käynnin takia, kertoo NBC. Mies uskoo, että syynä oli hänen ihonvärinsä. 

Kima Hamilton tuli poistetuksi Deltan lennolta huhtikuussa käytyään koneen wc:ssä väärään aikaan. Hamilton syyttää lentoyhtiötä rasismista. Hän toteaa kanteessa uskovansa, ettei häntä olisi poistettu lennolta, jos hän olisi valkoinen.

Deltan lento odotti lähtöä Atlantan lentokentällä. Kuulutukset olivat jo pyytäneet matkustajia pysymään paikoillaan. Lentohenkilökunnan jäsen yritti estää Hamiltonia menemästä wc:hen, mutta tämä vetosi välttämättömään hätään, joka ei voisi odottaa yhtään pidempään.

Kiellosta huolimatta Hamilton meni wc:hen ja vietti siellä ainoastaan noin puoli minuuttia. Wc-käynnin johdosta kone palasi lähtöportille, ja Hamilton poistettiin lennolta.

Delta ei ole kommentoinut rasismisyytöstä. Lentoyhtiö on sanonut, että henkilökunnan ohjeiden noudattaminen on äärimmäisen tärkeää koko lennon ajan mutta etenkin nousun ja laskun yhteydessä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.