Mainos

Mies meni peniksen suurennusleikkaukseen traagisin seurauksin: "Se on täysin turha toimenpide, joka ei koskaan toimi"

30-vuotias tukholmalaismies halusi lisätä sekä peniksen pituutta että paksuutta. Leikkaus kuitenkin meni pieleen – surullisin seurauksin.

30-vuotias tukholmalaismies toivoi penikselleen lisää kokoa. Hän meni peniksen suurennusleikkaukseen – surullisin seurauksin, kertoo Men's Health -lehti. Mies kuoli toimenpiteen seurauksena.

Mies halusi lisätä sekä peniksen pituutta että paksuutta. Toimenpiteessä muun muassa siirrettiin rasvaa muualta kehosta peniksen varteen.

Tapauskertomus miehen kohtalosta julkaistiin Journal of Forensic Sciences -lehdessä. Artikkelin mukaan lääkärit olivat jo tehneet pidennysleikkauksen ja siirtyneet käsittelemään peniksen paksuutta, kun heidän siirtämänsä rasva pääsi erehdyksessä miehen verisuoniin.

Rasva aiheutti miehelle keuhkoveritulpan. Lopulta hän sai sydäninfarktin. Lääkäreiden elvytysyrityksistä huolimatta mies menehtyi.

Keuhkoveritulppa syntyy, kun elimistössä lähtee liikkeelle verihyytymä, joka tukkii keuhkoihin johtavan valtimon. Keuhkoveritulppa on vaarallinen ja edellyttää välitöntä sairaalahoitoa.

Vuodesta 1994 amerikkalainen urologien järjestö on varoittanut miehiä peniksen suurennusleikkauksista, jotka eivät ole turvallisia tai edes tehokkaita.

– Se on täysin turha toimenpide, joka ei koskaan toimi, se pilaa miesten ulkonäön ja voi tappaa, urologi Tobias Kohler amerikkalaiselta Mayo Cliniciltä kommentoi Buzzfeed-lehdelle.

Peniksen suurennusleikkauksesta voi seurata myös pysyvä erektiohäiriö.

Vuoden 2017 selvityksen mukaan peniksen suurennusleikkauksiin hakeutuvista miehistä suurimmalla osalla on täysin normaalikokoinen penis, joka toimii.


***

3:08

2:27

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.