Mies maksoi 44 vuotta vanhan parkkisakon – mukana yllättävä viesti poliisille

1:30

Mies on maksanut parkkisakon, jonka hän sai vuonna 1974 Pennsylvaniassa.

Pääkuvan video

Kiinassa nähtiin hieman erilainen pysäköintivirhe

Minersvillen poliisilaitos Pennsylvaniassa sai kesäkuun lopulla kirjeen, jonka sisältä löytyi vanha parkkisakko, viiden dollarin seteli ja viesti, jossa selitettiin mistä on oikein kyse.

– Hyvä poliisilaitos, olen kantanut tätä sakkoa mukanani yli 40 vuotta. Tarkoitukseni on aina ollut maksaa se pois. Suokaa anteeksi, että en anna teille yhteystietojani. Kunnioituksella, Dave, viestissä luki.

Minersvillen poliisilaitoksen päällikkö Michael Combs kertoi haastattelussaan WNEP-kanavalle, että 44 vuotta sitten kirjoitetun sakon määrä on ollut aikoinaan 2 dollaria. Katumuspäälle tullut Dave maksoi poliisille nyt 5 dollaria, mutta sakkojen nykyinen arvo on lähempänä 20 dollaria.

Sakot oli kirjoitettu autolle, jossa oli Ohion osavaltion rekisterikilpi. Vuonna 1974 ei kuitenkaan ollut olemassa järjestelmää, jolla olisi voinut seurata toisten osavaltioiden ajoneuvoja.

Combs kertoo olevansa ällistynyt, että joku oli säilyttänyt 44 vuotta vanhan sakkolapun ja kaiken lisäksi vielä maksanut sen. Hän lisää, että haluaisi löytää sakot maksaneen Daven ja kiittää häntä teostaan.


Lähde: azfamily.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja