Mies luuli, että "sitkeä läski" on jämähtänyt hänen vyötärölleen – kyseessä olikin 13-kiloinen kasvain

Pahojen vatsavaivojen syyksi paljastui haavainen paksusuolentulehdus 0:23

Kevin alkoi pudottaa painoaan terveyssyistä. Vatsan alue ei kuitenkaan pienentynyt. Pian sieltä löytyi valtava kasvain.

Yllä olevalla videolla näen Hetan tarinan vatsaoireista.

Kevin Daly oli koko elämänsä ollut hoikka. Yli 60-vuotiaana mies kuitenkin huomasi vartalomallinsa muuttuneen: hänen vyötärönsä pullistui itsepäisesti.

Amerikkalainen Daly, 63, huomasi muutokset vuonna 2015. Hän oli ollut leikkauksessa sydänongelman vuoksi, ja operaation jälkeen vatsa tuntui kasvavan. Daly valitti aiheesta lääkärille.

– Kuka tahansa lääkäri sanoi aina samaa – olet kuusikymppinen, matalat testosteronitasot, sisäelinrasvaa. Olet kunnossa; näin se vain menee, Daly kuvailee.

Mies oletti vatsan olevan vain "kaljamaha". Vaimokin koki syyllisyyttä, koska ei "kokannut tarpeeksi terveellisesti".

15 kilon pudotus ei näkynyt lainkaan vatsan alueella

Daly alkoi pudottaa painoaan. Mies onnistui laihdutusaikeissaan, muttei vatsan alueella: siellä muutoksia ei tapahtunut. Loppuvuonna 2017 Daly palasi lääkäriin vaatimaan selitystä sille, miksei 15 kilon pudotus näkynyt lainkaan vatsan alueella.

Nyt lääkärikin tajusi ongelman. Tutkimuksissa kävi ilmi, ettei Daly ollut ylipainoinen: hänellä oli valtava massa vatsansa alueella.

– Hetken ajan tunsin, että maineeni puhdistui, ja sitten menin paniikkiin, koska kun lääkäri sanoo, että sinulla on erittäin suuri massa, oletat, että vatsassasi kasvaa syöpäkasvain, Daly kuvailee People-lehdessä.

– Jäänkö henkiin, kuolenko, tulenko kärsimään?

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Kasvain painoi 13 kiloa

Kasvain poistettiin. Kyseessä oli rasvakudossyöpä. Sen koko tuli yllätyksenä: kasvain painoi 13 kiloa!

Kasvaimen poiston jälkeen Daly oli saman painoinen kuin lukioikäisenä. Kaikesta huolimatta mies on onnellinen kasvaimen poistosta ja sen aiheuttamasta, yllättävästä lisäpainonpudotuksestaan.

– Se sai oloni tuntumaan 35-vuotiaalta, mies heittää.

Lue myös:

    Uusimmat