Mies luuli adoptoineensa koiran – joutui luopumaan lemmikistään kuultuaan totuuden

Nuori mies luuli tehneensä hyvät kaupat, kunnes suloinen koiranpentu paljastui lopulta villieläimeksi. 

”Ilmainen pentu tarjolla” Tämä erikoinen kyltti kiinnitti Arizonassa asuvan nuoren miehen huomion välittömästi, ja hän päättikin koputtaa talon ovelle. Heti huomatessaan suuret silmät ja valppaat korvat hän tiesi, että pentu lähtisi kotiin hänen kanssaan. 

Neoksi nimetty pentu osoittautui kuitenkin hankalaksi tapaukseksi. Lemmikin erikoiseen käytökseen löytyi lopulta järkeenkäypä syy. 

Erikoinen käytös paljasti totuuden 

Neon erikoinen käytös ilmeni muun muassa hermostuneisuutena, erilaisina pelkotiloina ja ulosteluna. Se halusi myös olla koko ajan omistajansa seurassa, eikä huolinut muita ihmisiä lähelleen. Pentu ei myöskään ollut yhtä leikkisä kuin muut koirat, eikä se innostunut sille tarjotuista herkuista. 

Mies joutui myös rakentamaan takapihalleen tavallista korkeamman aidan, jottei hänen uusi lemmikkinsä pääsisi karkaamaan naapurien puolelle. Kaikista turvatoimista huolimatta Neo karkasi naapurin pihalle yhä uudelleen ja uudelleen, minkä seurauksena naapuri otti yhteyttä eläinten asioita ajavaan Humane Society -järjestöön.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kaikista hankaluuksista huolimatta omistaja ei ymmärtänyt, että Neo ei itse asiassa ollut koira, vaan susi. Fyysisiltä ominaisuuksiltaan Neo muistutti täysin sutta. Sillä oli karkea turkki ja pitkä hoikka vartalo. Myös sen käytöksestä oli havaittavissa suden merkkejä.

Koiran paljasti lopulta sudeksi Humane Societyn entinen toimitusjohtaja Maureen O'Nell, joka huomasi välittömästi, ettei lemmikki käyttäytynyt lainkaan koiran tavoin. 

O'Nell ryhtyi tutkimaan lakeja ja selvitti, että Arizonassa ainoastaan intiaaneilla on oikeus omistaa susia. Hän ottikin lopulta yhteyttä susien pelastusasema Wolf Connectioniin, joka lupasi ottaa tämän erikoisen lemmikin suojiinsa. Omistaja luopui lemmikistään toivoen, että Neo pääsisi viettämään onnellista elämää uudessa asuinympäristössään. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Neo sopeutui nopeasti uuteen asuinympäristöönsä, ja heti ensimmäisestä yöstä lähtien se osallistui susilauman ulvontaan. Tällä on erityisen suuri merkitys, sillä ulvonta tarkoittaa sitä, että se on viimeinkin löytänyt oman paikkansa maailmassa. Wolf Connectionin työntekijät kertovat, että Neo on todella leikkisä ja suloinen kaveri.

Tarina ei kerro, mistä pentua tarjonnut henkilö oli suden alunperin saanut, mutta pääasia on, että eläimellä on kaikki nyt hyvin. 

Katso koskettavalta videolta mitä tapahtuu, kun traumatisoitunut koira kohtaa lapsen. 


Lähde: TheDodo 

Lue myös:

    Uusimmat