Mies luovutti munuaisensa vaimolleen – 51 vuoden avioliitto sai jatkua onnellisena: "Lupasimme rakastaa myötä- ja vastoinkäymisissä"

Poika lahjoitti äidilleen osan maksastaan 1:42
Brandon antoi "äitienpäivälahjaksi" osan itsestään – luovutti palan maksastaan sairaalle äidilleen: "Tekisin kaiken uudelleen"

Vakavasta sairaudesta kärsivä Peggy, 74, sai elinsiirteen lähempää kuin olisi uskaltanut toivoakaan: hänen oma aviomiehensä luovutti hänelle munuaisen!

Peggy Nipperin aviomies Mike antoi vaimolleen paitsi rakkautensa, myös munuaisensa. Nyt Nipperien 51 vuoden avioliitto voikin jatkua onnellisena, kertoo CNN.

Tarvitsi elinsiirteen jäädäkseen henkiin

Teksasilaisella Peggyllä on munuaissairaus, joka on johtanut munuaisten vajaatoimintaan. Vuoden 2019 syksyllä tilanne oli huono: Peggyn munuaiset toimivat enää 14 prosentin teholla. Oli selvää, että hän tarvitsi elinsiirteen.

Peggy kuitenkin on jo 74-vuotias, ja elinsiirrelistan kärkeen pääseminen oli epätodennäköistä.

"Emme edes ajatelleet, että se olisi mahdollista"

Onneksi naisen ei tarvinnut etsiä luovutettua munuaista kaukaa. Kävi ilmi, että hänen aviomiehensä Mike sopii luovuttajaksi.

– Emme edes ajatelleet, että olisi mahdollista, että hän on sopiva luovuttajaksi, Peggy tunnusti haastattelussa.

– Se oli melkoinen lahja. En usko, että hänen täytyy loppuelämänsä aikana antaa minulle muuta lahjaa. Tämä oli lahjoista paras.

"Lupasimme rakastaa myötä- ja vastoinkäymisissä"

Miken mukaan vaimo saattaa toisinaan tuntua olevan eri planeetalta, mutta pariskunta on aina sopinut hyvin yhteen.

– Olen nyt hyvin sitoutunut. Lupasimme rakastaa myötä- ja vastoinkäymisissä, kunnes kuolema meidät erottaa, ja niin se tulee olemaan. Yritämme vain lykätä "kunnes kuolema erottaa" -osuutta niin pitkään kuin mahdollista, Mike kertoo.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: CNN.com, Yahoo.com

Lue myös:

    Uusimmat