Mies löysi isänsä kirjoittaman vanhan kirjeen: Hulvaton tyrmäys koulun käytännöille!

Nyt jo aikuisen pojan löytämä kirje kouluajoiltaan koettelee nauruhermoja.

Yllä olevalla videolla poika esittelee härskiä paitaansa, joka yllään hän erehdyksessä meni kouluun.

Stand up -koomikko Seann Walsh kertoo hiljattain törmänneensä kirjeeseen, jonka hänen isänsä oli kirjoittanut vuosia sitten poikansa ollessa vielä koulussa.

Kirje osoittaa, että Walshin isä oli kulissien takana pitänyt rajusti poikansa puolta tilanteessa, jossa tämän vaatetukseen oli koulun toimesta puututtu.

"Elämä on tarpeeksi vaikeaa"

Walsh julkaisi kirjeestä kuvan Twitterissä, jossa erityisesti sen loppulausahdus nauratti ihmisiä: "Elämä on tarpeeksi vaikeaa."

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Kirjeessä isä kritisoi sitä, että koulu oli takavarikoinut poikansa neulepuseron, sillä se rikkoi oppilaitoksen pukukoodia. Isä selittää, että poika oli ollut aiemmin koulusta poissa flunssan vuoksi, joten tämän lähettäminen kotiin ilman paksua paitaa "ei ollut kovin fiksua". 

Pojan normaalisti käyttämä ja koulun asukoodiin sopiva takki oli likainen, joten hän ei voinut sitä käyttää. Lisäksi isällä oli tunnustus.

– Hänen äitinsä oli Kyproksella viime viikolla, ja minä en valitettavasti kyennyt käyttämään pesukonetta. Sean oli liian nolostunut siitä, että hänellä on isä, joka ei osannut käyttää pesukonetta, että hän olisi voinut kertoa sen, isä kirjoittaa.

– Joka tapauksessa viestini on tämä: Eikö tuo ollut vähän liian pikkumaista? Elämä on tarpeeksi vaikeaa, isä päätti kirjeensä.

"Miten mahtava isä"

Kirje nauratti Twitter-käyttäjiä, joista moni intoutui kertomaan myös omien lastensa ongelmia asukoodin kanssa.

"Elämä todellakin on tarpeeksi vaikeaa." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Miten mahtava isä... huolimatta hänen kyvyttömyydestään käyttää pesukonetta."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tämä äiti samaistui Walshin isään: "Ei niin kovin kauan aikaa sitten lähetin sähköpostia tyttöjeni kouluun: "Hyvä rouva Storey. Onko liikaa pyytää, että molemmat tyttöni selviäisivät lukukauden ensimmäisestä viikosta ilman, että lähettäisit ainakin toisen kotiin itkien?" Hän mainitsi tuon viestin niin kauan kuin he kävivät koulua."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Elämä todellakin on tarpeeksi vaikeaa. Minun lapseni lähetettiin tänään kotiin, koska ilmeisesti hänen asunsa on liian häiritsevä, jotta muut voisivat oppia hänen ympärillään. Entä sitten hänen sotkuinen huoneensa..."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja