Tytär haaveili ostavansa kuntopyörän, isä tylytti haavetta suorasanaisessa viestissä – vertasi jopa kokaiiniin

0:25
Näinkin voi kotona treenata.

Tytär sai suorapuheista palautetta isältään, jonka mielestä naisen ei kannattaisi ostaa kuntopyörää.

New Yorkissa asuva Clare O'Connor sai yllätyksekseen isältään sähköpostia vain minuutteja sen jälkeen, kun oli jutellut äitinsä kanssa puhelimessa.

Clare oli kertonut äidilleen aikeistaan ostaa Peloton-merkkisen kuntopyörän. Kuntopyörän hinta riippuu mallista, mutta hinta voi kivuta jopa 2300 euroon.

Clairelle kävikin pian selväksi, ettei hänen Colin-isänsä kannattanut ajatusta. Isä vertasi sähköpostissaan kuntopyörää jopa kokaiiniin.

Tytär jakoi isänsä sähköpostin Twitter-seuraajiensa iloksi.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Olen kuullut Pelottomasta, ja päätynyt lopputulemaan, että kuten kokaiinin käyttö, se on vain eräs Jumalan tapa sanoa, että ihmisillä on liikaa rahaa", isä kirjoittaa viestissään.

Isän mukaan kyseessä on "naurettava määrä rahaa niinkin yksinkertaisesta käsitteestä kuin paikallaan olevan pyörän polkeminen".

Peloton-kuntopyörässä on ruutu, jolta voi seurata kuntovalmentajan ohjeistusta. Isän mukaan ajatus siitä, että tytär katsoisi ruudulta "jonkun pro-pyöräilijän" toitottamia kannustuksia, on "naurettava".

"Pyytäisin hartaasti, ettet tuhlaisi arvokasta verojen jälkeistä tuloasi tähän viimeisimpään yritykseen kannustaa sosiaalisia pyrkyreitä esittämään, että he elävät jollain paremmalla tasolla kuin työväenluokka", isä päätti sähköpostinsa.

"Minä tarvitsen hänet olkapäälleni"

Twitter-käyttäjät rakastuivat isän suorapuheisuuteen. Twiitillä onkin jo liki 70 000 tykkäystä.

"Minä tosissaan haluan hänen ottavan kantaa kaikkiin päätöksiini elämässä tästä eteenpäin." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Isäsi on uusi life coachini."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Ihan tosissaan, minä tarvitsen hänet olkapäälleni jokaista turhanpäiväistä ostosta varten." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Rakastan tätä. Minun isäni sanoi minulle kerran, että oli älytöntä maksaa sekä kuntosalista että siivoojasta: "Hikoile jynssätessäsi omaa vessaasi.""Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Buzzfeed, The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja