Mainos

Mies löysi huollon sijaisautosta kannabista ja valkoista jauhetta

Brittimies sai huollon ajaksi käyttöönsä korjaamon työntekijän oman auton. Kun mies löysi autoon jääneestä laukusta huumeita, oli soppa valmis.

Monet korjaamot tarjoavat sijaisautoa huollon ajaksi. Toisaalta se voi tuntua oudolta ajella autolla, joka ei ole sinun, mutta siistissä kunnossa oleva auto on monille mukavaa vaihtelua.

32-vuotiaan brittimiehen Russell Pagen kokemus oli kuitenkin kaikkea muuta kuin tavanomainen. Hän vei Vauxhallinsa määräaikaishuoltoon, mutta koska yrityksellä ei ollut juuri sillä hetkellä tarjota varsinaista sijaisautoa, antoi eräs työntekijöistä oman autonsa Pagen käyttöön.

Työntekijä varoitteli, että auto saattaa olla hieman epäsiistissä kunnossa, mutta Page hyppäsi ratin taakse siitä huolimatta. Autossa lojui puoliksi juotuja viinipulloja ja kojelauta oli tupakoinnin jäljiltä tuhkan peitossa. Kun Page oli lastaamassa ostoksiaan auton takakonttiin, hän havaitsi voimakkaan kannabiksen hajun. Hän päätti kurkata takakontissa olleeseen laukkuun, josta löytyi sekä kannabista että epämääräistä valkoista jauhetta.

Page oli raivoissaan, että hänelle oli annettu tällaisessa kunnossa oleva auto. Hän uhkasi viedä auton suoraan poliisiasemalle, mutta korjaamon johtaja taivutteli hänet palauttamaan auton.

Page palasi samaiselle korjaamolle viikkoa myöhemmin ja hämmästyi, että nainen, joka lainasi hänelle autoaan, oli edelleen töissä samassa paikassa.

Korjaamon johtajan mukaan autoa ei oltu siivottu, koska kyseessä oli työntekijän oma auto. Hän myös kertoo Pagen raivonneen tälle pää punaisena "täynnä huumeita" olleesta autosta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.