Mies löi metalliputkella tuntematonta miestä päähän Pohjan keskustassa, poliisi löysi asunnosta puukotetun naisen – syytetään tapon yrityksestä ja törkeästä pahoinpitelystä

Viime maanantaina 80-luvulla syntynyt mies pahoinpiteli tuntemattoman miehen Pohjan keskustassa, Raaseporissa, ja puukotti naista pään alueelle. Länsi-Uudenmaan poliisi kertoo epäilevänsä miestä törkeästä pahoinpitelystä ja tapon yrityksestä.

Mies on kuulusteluissa myöntänyt aiheuttaneensa puukotetun naisen vammat. Häntä puukotettiin kaulaan ja pään alueelle, ja vammat olivat vakavat. 

– Puukotetun naisen tila on vakaa ja hän tulee selviämään, poliisista kerrotaan.

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus on keskiviikkona vanginnut miehen todennäköisin syin epäiltynä muun muassa tapon yrityksestä sekä törkeästä pahoinpitelystä.

Kiihtyi tupakasta

Maanantaina iltapäivällä miestä lyötiin metalliesineellä päähän Pohjan keskustassa ja hänet toimitettiin sairaalahoitoon. Uhri ei ilmeisesti tuntenut epäiltyä tekijää, poliisi tiedotti tuolloin.

Metalliesineellä pahoinpidelty mies on ollut Pohjan apteekin edustalla, kun häneltä on tultu kysymään tupakkaa. Kun hänellä ei tupakkaa ollut antaa, epäilty raivostui ja löi uhria nelikiloisella kuorman sidontaliinan lukolla päähän ja selkään. 

Tekijät poistuivat paikalta, mutta poliisi otti kiinni kolme henkilöä läheisestä asunnosta, josta myös puukotettu nainen tuolloin löytyi.

Myös muut pidätetyt ovat yhä poliisin huostassa, ja selvittelyt heidän osallisuudestaan jatkuvat.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja