Mainos

Miksi naisille on niin tärkeää, että mies laskee vessanpöntön rinkulan alas? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Olen tässä tovin pohtinut, että miksi miehen pitäisi aina laskea vessassa pöntön rinkula alas? Ja miksi se on niin iso asia joillekin naisille, että se sattuu ylhäällä olemaan? Voihan nainenkin sen laskea, jos se nyt on sattunut ylös jäämään", ihmettelee nimimerkki Utelias.

Näin naisraati vastasi!

"Pöntön kansi pitää laittaa kiinni AINA, kun sen vetää. Ei pelkkää rinkulaa, vaan kansi. Kun vessa huuhtoo, bakteerit sinkoavat pöntöstä ympäri vessaa. Kansi estää tämän. Capish?"
– Terveisin, 24-vuotias sinkkumuija

"Hyvä mies. Kuvittelepa itse se näky, kun astut kylppäriin aikeinasi käydä pissalla: pöntön kansi on ylhäällä ja rinkulan alaosa keltaisen kirjava siitä itsestään. Jotta saat tuon rinkulan alas, on siihen koskettava. Alkaako arvoitus aueta? Kun huolehdit itse siitä, että kansi on aina lähtiessä alhaalla, on lähtötilanne pissaustyylistä riippumatta jokaiselle sama, eikä kenenkään tarvitse napista kannen asennosta. Eikös?"
– 26, sinkku

”Minulle kyse ei ole siitä, onko se itse rinkula ylhäällä vai alhaalla, vaan toivoisin, että koko hemmetin kansi laskettaisiin alas. Tätä eivät ymmärrä miehet eivätkä naiset, olen huomannut. On todella epähygieenistä esimerkiksi vetää vessaa kansi ylhäällä, lisäksi se kasvattaa puhelimen pönttöön tippumisen mahdollisuutta. Jos näitä aspekteja ei olisi, ei sillä varmaankaan olisi itselleni väliä, missä asennossa se nyt sattuu olemaan. Toki esteettisestä näkökulmasta rinkula alhaalla vaan nyt on parempi. Jos toiselle osapuolelle tämä asia nyt kuitenkin on tärkeämpi kuin toiselle, en ymmärrä, miksei sitä rinkulaa voisi laskea. Yöllä pimeässä tuskin kukaan haluaa laskea takapuoltaan kylmälle posliinille. Ja jos kaikki laskevat kannen alas, kaikki joutuvat töihin saman verran. Loppuu se napina.”
– 32, sinkku

"Ehkä ajatuksena on, että kun rinkula on alhaalla, pönttö on ”oletusasennossa” – vähän niin kuin kaapin ovi on ”oletusasennossa” silloin, kun ovi on kiinni. Aukinainen ovi, aivan kuten ylhäällä oleva WC-pöntön rinkula, voi aiheuttaa joissakin ihmisissä levottomuutta ja keskeneräisyyden tunnetta. He eivät tavallaan pysty rauhoittumaan ennen kuin asiat ovat omilla paikoillaan, siellä missä niiden niin sanotusti kuuluu olla.

Itse koen ylhäällä olevan rinkulan häiritseväksi ainoastaan silloin, kun rinkulassa on ulosteroippeita. Sellaistahan ei ole kiva katsella. Eli jos haluat pitää rinkulan ylhäällä, pyyhi se puhtaaksi roippeista. Muuten laukaiset rinkulasuvaitsevaisissakin naisihmisissä rinkulaärsytyksen ja pakotat heidät koskemaan roippeiseen rinkkulaan käsillään, kun et ole siihen itse viitsinyt koskea tai sitä pestä."
– 30, naimisissa


Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Kysy – me selvitämme vastauksen


***

2:14

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.