Mies kertoi opettaneensa ratista tavattua koiraansa ajamaan – poliisilta ei rapsutuksia, mutta häkki voi heilahtaa

Poliisikoiran työpanos partioauton pesemiseen 0:30
Poliisikoira antoi oman panoksensa partioauton pesemiseen.

Poliisi ei katsonut hyvällä yhdysvaltalaismiehen ajo-opetustuokiota, sillä "opettaja" oli humalassa ja kuskin paikalla istui koira.

Yhdysvaltalaismiehen älynväläys olisi voinut johtaa vakaviinkin seurauksiin, mutta kaikeksi onneksi ainoa kärsimään joutunut taho oli syypää itse.

Seattlen poliisi sai viime sunnuntaina ilmoituksen liikenneonnettomuudesta, jossa kahteen autoon törmännyt kuljettaja oli paennut paikalta.

Kun poliisi tavoitti kuvaukseen sopivan auton hieman myöhemmin, lähti kuljettaja kaahaamaan karkuun. Pakomatka kuitenkin päättyi pian poliisin asettamaan piikkimattoon.

Erikoinen "oppilas"

Varsinainen yllätys paljastui kuitenkin vasta auton pysähtymisen jälkeen, sillä kuljettajan paikalla istui amerikanpitbullterrieri. Päihtynyt 51-vuotias mies kertoi antaneensa koiralleen ajo-opetusta ja ohjanneen autoa apukuskin paikalta takaa-ajon aikana. Viranomaiset eivät toistaiseksi tiedä, miten pitkään koira oli ollut ratin takana.

Mies pidätettiin ja häntä syytetään rattijuopumuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä kolaripaikalta pakenemisesta.

Lähteet: KOMONews, Autoblog

Lue myös:

    Uusimmat