Mies julkaisi kuvan nukkuvasta tyttöystävästään – taustalla koskettava tarina

Vaikka netissä julkaistu kuva nukkuvasta tyttöystävästä kuulostaa ideana melkoisen karmivalta, eräällä miehellä oli liikuttava syy julkaisun takana.

Imgur-käyttäjä Chickenismurder julkaisi kuvan nukkuvasta tyttöystävästään. Kuvaa kommentoitiin satojen Imgur-käyttäjien voimin, sillä mies oli liittänyt kuvaan kauniin tekstin.

"38-vuotias tyttöystäväni aloitti juuri toisen neljänneksen collegesta. Hän on kasvattanut kaksi lasta, 15- ja 10-vuotiaat, itsekseen. Hän oli uhri, ei vain yhdessä, vaan kahdessa perheväkivaltatapauksessa. Tällaisena löysin hänet tänään. Olen niin ylpeä tästä naisesta, että voisin räjähtää. Kävimme sormusostoksilla aiemmin tänään, ja luulen olevani valmis tekemään elämäni parhaan päätöksen."

Liikuttavaa kuvaa on katsottu jo yli 800 000 kertaa. Se on kerännyt alleen satoja kommentteja, joissa miestä kehotetaan astelemaan alttarille välittömästi.

– Jos mokaat tämän, sinusta tulee Imgurin vihatuin mies, varoitti eräs käyttäjä.

– Toivoisin, että maailmassa olisi enemmän kaltaisiasi ihmisiä, se olisi paljon parempi paikka. Nauttikaa jokaisesta hetkestä yhteisen elämänne aikana, kehotti puolestaan toinen kommentoija.

Positiivisen vastaanoton jälkeen mies palasi kiittämään tuesta.

– Tämä nainen todella inspiroi minua, ja kuulostaa siltä, että hän inspiroi teitäkin. Aion myös ottaa neuvostanne vaarin, ja todellakin mennä naimisiin hänen kanssaan.

Lähde: Daily Mail

Katso videolta, mitkä ovat Maaret Kallion teesit rakkaudesta:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja