Mies epäili ruokamyrkytykseksi – menettikin kätensä ja jalkansa vakavan sairauden takia: "Hän ei ollut valmis lähtemään"

Jake Clift luuli saaneensa ruokamyrkytyksen, kun hän alkoi yllättäen voida huonosti. Sairaalassa kävi ilmi, että Clift kärsi aivokalvontulehduksesta ja verenmyrkytyksestä.

Yllä olevalla videolla esitellään mies, jolta puuttuu koko alavartalo. Lue hänen tarinansa: Lantiosta alaspäin amputoitu mies kaipaa rakkautta: "Monia voi yllättää, että voin saada halutessani lapsia"

Joulun 2017 jälkeen Jake Clift alkoi tuntea huonoa oloa. Mies oletti saaneensa ruokamyrkytyksen, mutta australialaismiehen tilanne oli oikeasti paljon vakavampi, kertoo News.com.au.

28-vuotias Clift alkoi oksentaa ja pyörtyi kahdesti. Perhe soitti ambulanssin; Cliftin huulet muuttuivat sinisiksi, ja ambulanssimatkan aikana hänelle kehittyi outo, purppurainen ihottuma.

Clift kärsi aivokalvontulehduksesta ja verenmyrkytyksestä

Sairaalassa kävi ilmi, että Clift kärsi aivokalvontulehduksesta ja verenmyrkytyksestä. Hänet vaivutettiin koomaan ja pantiin hengityskoneeseen.

Perheelle kerrottiin, ettei Clift luultavasti selviäisi yön yli; hänen selviytymisensä todennäköisyys oli viiden prosentin luokkaa.

Clift kuitenkin yllätti kaikki. Hän jäi henkiin.

– Hän ei ollut valmis lähtemään. Hän on ehdottomasti taistelija, Travis-veli toteaa.

Tammikuussa 2018 Clift oli jo hereillä, mutta sairaus vaati kalliin veron: Clift menetti molemmat kämmenensä ja jalkansa polven alapuolelta.

"Jake on osoittanut valtavaa rohkeutta"

Nyt Clift on valmis kotiutumaan ja aloittamaan uuden elämänsä. Perhe kerää joukkorahoitussivulla varoja, jotta he voisivat ostaa auton, johon Cliftin pyörätuoli mahtuu.

– Jake on osoittanut valtavaa rohkeutta, päättäväisyyttä ja resilienssiä. Hän on voittanut kaikki todennäköisyydet ja on kahden kauniin tytön isänä osoittanut lapsilleen, mitä todellinen voima on, sivulla kerrotaan.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja