Mies ei pääse jouluksi kotiin – vaimo sai hänet mukaan joulukorttikuvaan upealla tavalla: "Vaikka olemme kaukana toisistamme, olemme silti yhdessä"

0:55
Tällaista on aito vanhemmuus! Näitä asioita muut vanhemmat eivät koskaan kerro sinulle...

Danielle Cobon aviomies palvelee armeijassa, mutta pääsi silti mukaan perheen joulukorttiin. 

Floridalaisnaisen joulukortista tuli viraalihitti koskettavasta syystä. Danielle Cobon aviomies ei päässyt mukaan kuvaan, joten Danielle keksi keinon lisätä hänet siihen kuvankäsittelyn keinoin.

Ei voi juhlia pyhiä pienten lastensa kanssa

Daniellen mies palvelee armeijassa eikä pääse jouluksi kotiin. Mies ei siis voi juhlia pyhiä kaksivuotiaiden kaksosten kanssa.

– Tämän vuoden armeijapalvelus on ollut rankin. Kun mieheni palaa, hän on menettänyt puolet kaksostemme elämästä. Vaikka sanon näin, en muuttaisi mitään, Danielle kuvasi haastattelussa.

Pääsi mukaan joulukuvaan

Joulukorttiin mies kuitenkin pääsi mukaan. Joulukortin vasemmassa reunassa mies poseeraa helikopterin edessä vasen käsi ojennettuna; oikealla puolella Danielle kurottaa oikealla kädellään kohti miestään.

Danielle pyysi ystäväänsä editoimaan kuvat yhteen niin, että pari pitää toisiaan kädestä.

– Vaikka olemme kaukana toisistamme, olemme silti yhdessä. Olemme silti perhe, Danielle kuvaili.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Se on uhraus kaikille osallisille"

Danielle haluaa kortin avulla muistaa armeijaperheiden taakkaa.

– On paljon perheenjäseniä, jotka ovat poissa kumppaniensa ja lastensa luota, eikä lapsilla ole vanhempaansa paikalla juhlapyhän aikaan, koska tämä on armeijassa. Se on uhraus kaikille osallisille.

Perheen kaksoset eivät ole aikoihin tavanneet isäänsä, mutta Danielle on pitänyt hänet perheen elämässä mukana kuvin, videoin ja tarinoin. Mies palaa kotiin vuonna 2020.

Miehen nimeä ei kerrottu julkisuuteen hänen työnsä luonteen vuoksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja