Mies ammensi kauhalla karamelleja suoraan suuhunsa kaupan irtokarkkilaatikoista, myös kärryyn lastatut lihapullat olivat myyntikelvottomassa kunnossa – poliisi otti etsintäkuulutetun miehen kiinni

Tukevassa humalassa ollut mies herätti Riihimäellä tänään pahastusta ja häiriötä ammentamalla kaupassa karamelleja suoraan suuhunsa irtokarkkioastolla. Miehellä oli taustallaan muitakin rikoksia, ja poliisi otti hänet kiinni.

Hämeen poliisilaitos sai aamulla hätäkeskukselta ilmoituksen vahvasti päihtyneestä miehestä, joka oli näpistelemässä kauppaliikkeessä Voimalankadulla.

Hieman alle nelikymppinen mies oli poliisin mukaan laittanut kaupassa ostoskoriin muun muassa lihapullia ja mennyt sen jälkeen irtokarkkiosastolle. 

Irtokarkkihyllyköstä mies oli laittanut karkkeja pussiin ja syönyt samalla kauhalla karkkeja laatikoista. Vartijan mennessä ottamaan miestä kiinni hän oli lähtenyt karkuun. Vartija kuitenkin tavoitti tämän kaupassa.

Poliisin mukaan kaupan irtokarkit laatikoissa eivät olleet enää myyntikuntoisia. Myöskään lihapullia ei voinut enää panna uudelleen myyntiin. Tuotteiden arvo oli noin 240 euroa. 

Miehen epäillään syyllistyneen näpistykseen. Hänellä oli niitä kahdeksan vuoden sisällä jo entuudestaan muitakin. Lisäksi hänellä oli useita etsintäkuulutuksia sekä erilaisia hoitamattomia paperiasioita viranomaisten kanssa. 

Mies otettiin kiinni poliisilain perusteella.

Lue myös:

    Uusimmat