Mielipiteitä jakava muoti-ilmiö pistää silmään kaikkialla – stylistit kertovat, miten saat jopa Crocsit näyttämään hyvältä

Vinkit vaatteiden huoltamiseen 7:33
Vinkit vaatteiden huoltamiseen: Huomenta Suomessa vierailivat Jenna Kiuru ja Maria Manninen.

“Rumat” vaatekappaleet, kuten paksupohjaiset lenkkarit, Birkenstock-sandaalit ja bucket-hatut ovat olleet pinnalla jo pitkään. Muoti-ikonit ovat saaneet taviksetkin himoitsemaan erilaisia “rumia” asusteita.

Niin vihaa kuin rakkauttakin herättävä muoti-ilmiö ei ota laantuakseen. Bucket- eli niin kutsutut kalastajahatut, Crocsit ja tennissukat saattavat herättää ennemmin kauhukuvia kuin mielikuvan muodikkaasta henkilöstä. “Rumat” asusteet ovat nyt kuitenkin ajankohtaisempia kuin koskaan.

Vaatekappaleet tulee kuitenkin stailata huolellisesti ja oikein. Pelkkä Crocsien kaivaminen kaapista ei tee kenestäkään vielä tyyliniekkaa.

Popsugar kysyi eri stylisteilta vinkkejä “rumien” asusteiden stailaamiseen. Katso kuvat ja ihastu: olisitko uskonut, että rumiksi mielletyt vaatekappaleet voivat näyttää näin hyvältä?

Birkenstock-sandaalit

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

– Yhdistäisin sandaalit saman sävyisten maskuliinisten housujen kanssa sekä neulostopin ja merinovillaisten sukkien kanssa, sanoo Beverly Nguyen.

– Lempitapani pukea Birkenstockit on simppelin, yksivärisen asun kanssa. Kesällä pukisin ne mustien pellavahousujen ja hieman boksimaisen t-paidan kanssa. Vaivattoman chic pyjama -tyyli on puhdas ja ilmava, ja sopii täydellisesti Birkenstockien kanssa, kuvailee Katie Graner.

– Mielestäni muodikkain tapa pukea sandaalit on ostaa ne jossain hauskassa värissä. Omani ovat metallinhohtoiset, miettii puolestaan Britt Theodoura.

Paksupohjaiset lenkkarit

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

–  Paksupohjaisten lenkkareiden uudelleensyntyminen on saanut huikean suosion. Söpö tapa pukea kengät on lyhyen mekon kanssa, tai skandityyliin pusakan, pikkulaukun ja lippalakin kanssa, neuvoo Kirsty Stewart.

Bucket-hattu

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Luodaksesi rennon vaikutelman, pidä muu asusi niin yksinkertaisena kuin mahdollista. Valkoinen toppi, ylimitoitetut farkut ja lenkkarit ovat täydelliset, Stewart sanoo.

Crocsit

– Nämä kengät sopivat kaikkien omistamieni vaatteiden kanssa. Ne näyttävät erityisen söpöiltä pitkien, värillisten sukkien, printtipaidan ja shortsien kanssa, sanoo Neelo Noory.

– Rakastan sitä, että kenkiin voi lisätä erilaisia koristeita tuomaan persoonallisuutta. Pue valkoiset tennissukat, lempiverkkarisi ja se on siinä. Rakastan valkoisia ja mintunvärisiä Crocseja, kertoo Jaclyn Fleurant.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Tennissukat

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– “Ruma” asuste, jota käytän aina, on tennissukat. Rakastan sukkia, joissa on hauskoja lauseita, koska jos aiot käyttää tennissukkia, voit saman tien tehdä kannanoton, neuvoo Britt Theodoura.

– Tykkään siitä, että urheilulliset sukat ovat kontrastissa muun asun kanssa. Vältä pukemasta niitä lenkkareiden pariksi. Sen sijaan pukeudu sandaaleihin, korkokenkiin tai paksupohjaisiin kenkiin. Sukkiin on kiva saada uutta tvistiä, Neelo Noory sanoo.

Lähde: Popsugar

Lue myös:

    Uusimmat