Miehet saivat tietää olevansa veljeksiä 60 vuoden ystävyyden jälkeen – "paras joululahja"

Kahdelle toisensa lapsuudesta asti tunteneelle miehelle selvisi yllättäen, että he olivat paljon muutakin kuin vain hyviä ystäviä. He olivat veljeksiä.

Havaijilaiset Alan Robinson ja Walter Macfarlane olivat olleet toistensa parhaat ystävät peräti kuuden vuosikymmenen ajan. Vain reilun vuoden ikäerolla syntyneet miehet olivat tavanneet toisensa koulussa, ja pian jalkapalloa harrastaneista pojista muodostui erottamattomat ystävät.

Poikien sukulaissuhde pysyi salassa pitkään, sillä Macfarlane ei ollut koskaan tuntenut isäänsä ja Robinson oli adoptoitu. Vasta myöhemmällä iällä, kun miehet alkoivat kiinnostua juuristaan ja tutkia perimäänsä, totuus heidän suhteestaan tuli ilmi.

Miehet aikovat nauttia yhdessä eläkepäivistään

Kun sosiaalisen median ja internetin hakukoneiden kautta tehdyt haut eivät tuottaneet tulosta, perimästään kiinnostunut Macfarlane alkoi selvittää juuriaan DNA-soveltuvuuksiin erikoistuneen nettisivuston kautta. Sivuston kautta mies löysi yhteensopivuuden Robi737-nimimerkkiä käyttävän henkilön kanssa, joka paljastui Macfarlanen parhaaksi ystäväksi, Robinsoniksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Myöhemmin kaksikko sai selville, että heillä oli sama biologinen äiti. Vaikka uutisessa oli aluksi sulateltavaa, miehet kertoivat uutisesta perheilleen ja ystävilleen viime viikonloppuna järjestetyissä juhlissa.

– Tämä on paras joululahja, jonka voin kuvitella saavani, Robinson kertoo.

Vaikka kaksikolla on tähän asti ollut läheiset välit, nyt he aikovat viedä suhteensa aivan uudelle tasolle. Tulevaisuudessa veljekset aikovat matkustella ja nauttia eläkepäivistään yhdessä.

Lähde: CBC

***


Lue myös:

    Uusimmat