Mainos

Miehen herttaisesta teosta järjetön somehitti – tämä todella kiteyttää rakkauden: "Älä tyydy yhtään vähempään"

Miehen suloisesta teosta on tullut mieletön hitti sosiaalisessa mediassa.

Aina ei tarvita suureellisia tekoja, ruusupuskia ja romanttisia päivällisiä, vaan toisinaan rakkauden pystyy osoittamaan hyvin pienilläkin eleillä.

Tämän huomasi amerikkalainen Brittney Johnson, joka törmäsi Missourissa sijaitsevassa kosmetiikkaliikkeessä suloiseen näkyyn: mieheen, joka yritti etsiä täydellistä kynsilakkasävyä vaimolleen.

Johnson vaikuttui tilanteesta siinä määrin, että nappasi tilanteesta kuvan Facebookiin. – Olen pahoillani, sir, olitpa kuka tahansa... että julkaisen kuvan takapuolestasi koko maailmalle, mutta en voinut olla tekemättä sitä, Johnson aloittaa julkaisunsa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Johnsonin mukaan mies oli puhelimessa vaimonsa kanssa, yrittäen kovasti löytää juuri oikeaa oliivinväristä kynsilakkaa, jonka hän halusi. "Minä hoidan tämän, minä hoidan tämän, tulen pian kotiin", mies oli todennut puhelimeen.

Tämän jälkeen mies oli napannut kuvan kynsilakasta ja lähettänyt sen vaimolleen. "Okei, lähetin sinulle kuvan. Onko se oikea? Haluatko nähdä, mitkä värit ovat lähellä sitä? Haluatko kaikki kolme sävyä?" mies kyseli vaimoltaan.

– Muuta ei tarvita. Vaivannäköä. Sitä, että näyttää jollekin, että mikä ikinä onkin hänelle tärkeää, tarkoittaa jotain sinulle, koska he haluvat sitä, tai tarvitsevat sitä tai vain todella pitävät siitä. Sitä, että laitat itsesi hieman mukavuusalueesi ulkopuolelle. Sallit itsesi tuntea olosi vähän hölmöksi joskus vain siksi, että teet naisesi (tai miehesi) onnelliseksi, Johnson kirjoittaa.

Johnson muistuttaa, että romantiikka ei ole kukkia, kortteja ja makeisia, vaan todisteita siitä, että olet kuunnellut toista ja tuet asioita, jotka saavat kumppanisi sielun liekkeihin.

– Älä tyydy yhtään vähempään kuin se. Joku jossakin rakastaa sinua tarpeeksi mennäkseen yksin ostamaan sinun lempikynsilakkaasi.

Johnsonin päivitys on vedonnut somekansaan, sillä sille on kertynyt jo 360 000 tykkäystä ja hurjat 260 000 jakoa. Myös ihailevia kommentteja on kertynyt kymmeniä tuhansia.

***

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.