Miehen iljettävä teko koronakriisin aikana tallentui videolle Thaimaassa – nuoli sormiaan, hieroi sukukalleuksiaan ja kosketteli hissin nappuloita

1:28
Miehen iljettävän teon tallentaneen valvontakameran materiaali on nähtävissä tästä.

Valvontakameran materiaalilla esiintyvä thaimaalaismies vähät välitti koronaviruksen takia asetetuista hygieniasäädöksistä.

Hissin valvontakamera tallensi iljettävän kohtauksen eräässä Bangkokin kaupunkijuna-aseman hississä 3. maaliskuuta. Videolla esiintyvä myöhemmin kiinni otettu 32-vuotias mies katsoi ensin suoraan valvontakameraan ja sen jälkeen levitti kuolaansa hissin seiniin ja nappeihin. Tämän jälkeen hän vielä hieroi ja rapsutteli sukuelimiään ja kosketteli sen jälkeen hissin nappeja hiukan lisää.

Bangkokissa on jo maaliskuun alusta asti kehotettu käyttämään käsidesiä, pesemään käsiä ja pitämään puolentoista metrin turvaväliä muihin ihmisiin, jotta koronavirus ei pääsisi leviämään kaupungin väestöön.

Viranomaiset alkoivat välittömästi etsimään videolla esiintynyttä miestä. Videon hissi myös kuurattiin perusteellisesti ja desinfioitiin.

Mies saatiin myöhemmin samana iltana kiinni ja hänet vietiin saman tien sairaalaan testeihin koronaviruksen varalta.

Lue tuoreimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: Kameraone

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.