Mies vaihtoi asentoa ja murjoi omat intiimialueensa tv-lähetyksessä – tuskaisesta videosta järjetön hitti: "En ole nauranut näin kovaa kymmeneen vuoteen"

0:48
Siis mitä ihmettä? Jalkansa laskuvarjohypyssä menttäneen miehen jalkaproteesi irtosi laskuvarjoillessa!

Viimeisimmässä somehitissä nettikansalle iloa tuottaa mies, joka rusentaa vahingossa oman intiimialueensa tv-lähetyksessä.

Twitter-käyttäjä Eddie Steak halusi jakaa seuraajilleen videon, jossa vahingoilo todella oli paras ilo. 

– Katsokaa tätä kaveria, joka murskaa omat kiveksensä ristiessään jalkansa, Eddie kuvaa julkaisussaan.

Videolla kuvataan tuoleissa istuvaa miesrivistöä. Rivistön keskimmäinen mies ristii jalkansa, kun hän yhtäkkiä heittää päätään taaksepäin ja näyttää tuskaiselta.

Syykin on selvä: mies on onnistunut murjomaan oman intiimialueensa omalla jalallaan.

– Tiedän, että on väärin nauraa toiselle ihmiselle, kun hän on tuskissaan, mutta olen katsonut tämän varmaan 50 kertaa, Eddie kertoo.

"Minäkin olen katsonut tämän ainakin 87 kertaa"

Miehen tuskainen ilme ei mennyt somekansalta ohi. Videosta ovat tykänneet jo sadat tuhannet ihmiset,a ja sitä on katsottu miljoonia kertoja.

Video miesparasta. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Minäkin olen katsonut tämän ainakin 87 kertaa. Se on se pään heilautus, ihan varmasti, nimimerkki Hotdaddywags tunnustaa.

– Tämä on rehellisesti yksi hauskimpia asioita, joita olen koskaan nähnyt. Tapa, jolla hän heittää päätään taakse, on kuin katsoisi taideteosta. Mutta todella kivuliasta taideteosta, nimimerkki Listerfiend sanoo.

Moni tunnustaa kokeneensa itsekin saman, kivuliaan tilanteen – tosin omassa kodissaan, ei tv-lähetyksessä. Miestä kehutaan myös nopeasta palautumisesta "neutraaliin ilmeeseen"

– En voi lakata nauramasta tälle, Nicole toteaa.

– En ole nauranut näin kovaa kymmeneen vuoteen, Jason Hartman tunnustaa.

Kyseessä poliittinen tilaisuus

Se, mistä video on peräisin, ei ole täysin selvää. Nimimerkki Kahuna tietää kertoa, että kyseessä on meksikolainen poliittinen tilaisuus, joka lähetettiin livenä.

– Meksikossa presidentti pitää aamuohjelman, joka lähetetään kaikille. Mies oli siellä, hänen piti olla vakava ja sen piti olla tärkeä hetki hänelle, olla nauhoitettuna ja lähetyksessä. Ja hänen piti rusentaa kiveksensä. Miesparka, nimimerkki Ten Demons kirjoittaa.

Tämä oli yleinen reaktio videoon. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Luoja siunatkoon tätä miestä ja hänen epäonnisia kiveksiään"

Moni kuitenkin kiittelee miestä tämän "uhrauksesta", joka toi iloa niin monille.

– Luoja siunatkoon tätä miestä ja hänen epäonnisia kiveksiään. Hän koki tuskaa tuodakseen maailmaan iloa. Kunnioitamme häntä aina, AV Club -sivusto veistelee.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja