Mick Jaggerin 43 vuotta nuoremman rakkaan raskaus loppusuoralla – luvassa hulppeat elatusmaksut

Rolling Stones -legenda osti raskaana olevalle tyttöystävälleen miljoonien arvoisen luksuslukaalin, uutisoi Daily Mail.

Mick Jagger ja tanssijatyttöystävä Melanie Hamrick, 30, odottavat ensimmäistä yhteistä lastaan syntyväksi muutaman kuukauden kuluttua. Nyt uudelleen kootun Rolling Stones -yhtyeensä kanssa kiertävä Jagger on tietojen mukaan ostanut Hamrickille yli kuuden miljoonan euron arvoisen asunnon New Yorkista.

Hamrick nähtiinkin kotikaupungissaan New Yorkissa hoitamassa asioita kasvavan vauvavatsansa kanssa.

Hamrickin ja Jaggerin suhteesta on huhuttu jo muutaman vuoden ajan ja tämän vuoden heinäkuussa pariskunta ilmoitti odottavansa lasta.

Kiireisten aikataulujensa takia rokkarin on kerrottu elävän erillään perheestään. Ehkä siksi 43 vuotta tyttöystäväänsä vanhempi Jagger on asunnon oston lisäksi lupautunut tukemaan Hamrickia ja lasta joka kuukausi reilusti yli 10 000 eurolla siihen asti, että lapsi täyttää 18 vuotta.

Samanlainen järjestely Jaggerilla on ollut malli Luciana Gimenez Moradin kanssa. Jaggerilla ja Gimenezillä on yhdessä 17-vuotias poika Lucas Morad-Jagger.

Jaggerilla on aikaisemmista suhteistaan Lucasin lisäksi kuusi lasta: Karis, 45, Jade, 45, Lizzie, 32, James, 31, Georgia, 24 ja Gabrile, 18. 

Lue myös: