Michelle Obama jo kolmatta kertaa Voguen kannessa – somessa ylistetään: "Hän on ainutlaatuinen"

Yhdysvaltain ensimmäinen nainen poseeraa legendaarisen muotilehti Voguen kannessa jo kolmatta kertaa. 

Yhdysvaltain Valkoisessa talossa vaihtuu pian asukkaat, kun presidentti Barack Obama poistuu virastaan. Obaman perheen tilalle taloon muuttaa tuleva presidentti Donald Trump vaimonsa Melanian ja poikansa Barronin kanssa. 

Barack Obaman vaimo Michelle Obama on nauttinut vähintään yhtä suurta suosiota kuin puolisonsa tämän kahden presidenttikauden aikana. Michelle Obama on antanut muotilehti Voguelle "viimeisen haastattelun" ensimmäisenä naisena. 

Obaman suosiosta kertoo jotakin se, että kyseessä on jo kolmas kerta, kun hän poseeraa legendaarisen muotilehden kannessa. 

Obama puhuu haastattelussa muun muassa roolistaan ensimmäisenä naisena. 

– Kaikki mitä teemme, on valinta. Olisin voinut käyttää kahdekan vuotta miten haluan ja se olisi ollut täysin hyväkysyttävää. Olisin voinut keskittyä sisustamiseen. lisin voinut keskittyä viihdyttämiseen. Ensimmäinen saa päättää itse oman roolinsa. Siihen ei ole lakia, koska sinua ei valita. Ja se on ihanaa, hän pohdiskelee. 

Obama on tehnyt kahdeksan vuoden aikana näkyvästi hyväntekeväisyyttä muun muassa veteraanien puolesta. Hänet tunnetaan myös intohimoisena lasten oikeuksien puolustajana ja hän on puhunut paljon terveellisten elämäntapojen opettamisesta lapsille. 

Michelle Obama on myös taitava esiintyjä ja hän on pitänyt vuosien varrella useita ikimuistoisia puheita. Lisäksi hänestä on tullut tyyli-ikoni.

Myös Voguessa nähtyjä kuvia kehutaan sosiaalisessa mediassa vuolain sanoin. Kuvat on ottanut ikoninen valokuvaaja Annie Leibowitz. 

Myös presidentti Obama pääsee ääneen haastattelussa. 

– Michelle ei koskaan pyytänyt sitä, että hänestä tulisi ensimmäinen nainen. Niin kuin monet poliitikkojen puolisot, rooli heitettiin hänen ylleen. Mutta tiesin aina, että hän tulisi olemaan loistava ja antaisi oman leimasta roolille. Ihmiset näkevät hänen luonteensa – hän on nerokas, hauska, antelias ja samaistuttava. Hän on omistautuva äiti, hyvä ystävä ja ihminen, joka ei pelkää pilailla myös itsensä kustannuksella, hän toteaa vaimostaan. 

Lähde: Vogue

Lue myös:

    Uusimmat