Michelle joutui kotimatkalle Love Island -villalta – on toiveikas yhteisen tulevaisuuden suhteen parinsa kanssa: "Kaikki on tosi auki vielä"

1:26
Tommy ja Nikita ottavat yhteen rajummin kuin koskaan aikaisemmin. Onko tämä parin loppu? Illalla kokoonnutaan tulipaikalle ja yksi pari lähtee kotimatkalle.

Love Island Suomi -ohjelmasta pudonnut Michelle uskoo, että hänellä ja Oliverilla voisi olla mahdollisuus yhteiseen tulevaisuuteen. 

Love Island Suomi -ohjelman loppu häämöttää ja villalla nähdään tämän johdosta toinen toistaan koskettavampia iltoja, kun pari toisensa perään joutuu jättämään rakkauden saaren. Tänä iltana pudotettiin suoraan pari, joka oli saanut kaikista vähiten katsojaääniä. Tällä kertaa kotimatkalle joutuivat Oliver ja Michelle

Michelle saapui Love Island -villaan muutama viikko sitten ryminällä, kun hän oli osa kuuden naisen joukkoa, jotka saapuivat villaan yllättäen kun vanhat, tutut naisasukkaat lähetettiin muutamaksi päiväksi asustamaan keskenään toiseen villaan. 

– Aika tuntui tavallaan pitkältä, mutta toisaalta se meni tosi nopeasti. 

– Kaikki meni siellä tosi hyvin. Se alku oli aikamoista myllerrystä kun kaikki oli uutta ja ihmeellistä, sekä oli ne uudet tytöt siinä. Se oli vähän semmoista epävarmaa. Mutta sitten kun tuli se päivä, että sai tietää jäävänsä, niin sen jälkeen pystyi olemaan aika rennosti. 

Michelle ja Oliver ovat olleet pari pienen tovin, eikä heidän välillään ole nähty toistaiseksi vielä suuria tunteita. Kumpikin on ollut kuitenkin toiveikas mahdollisen yhteisen tulevaisuuden suhteen ja Michelle kertoo kaksikon ehdottomasti katsovan yhteisen korttinsa loppuun vielä Suomessa. 

– Kaikki on tosi auki vielä, katsotaan nyt kun päästään kumpikin kotiin ja arki alkaa pyöriä, niin ollaan sovittu että nähdään kyllä sitten. Ei jaksa ottaa stressiä siitä, kyllä sen varmaan aika nopeasti sitten tietää, että onko ikävä toista ja haluaako jatkaa. 

Nainen kertoo olevansa hyvillä mielin Oliverin suhteen eikä näe toistaiseksi mitään syytä sille, miksei parilla voisi olla yhteistä tulevaisuutta. Hän odottaa kuitenkin mielenkiinnolla tutustumista Oliveriin villan ulkopuolella, tämän tavallisessa arkiympäristössä. 

– Voisin olla (ihastunut) ei ole vielä ollut mitään syytä, että miksi ei. Mutta ei ole vielä herännyt sellaisia fiiliksiä. Meillä on ollut tosi kivaa yhdessä alusta asti ja kyllä mä uskon, että voi ihan hyvinkin olla. 

MTV Uutiset Live kertaa tärkeimmät tapahtumat suoraan Espanjasta!

Love Island viikon 7. kertaus MTV Uutiset Live


Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja